Avensus Groep

Avensus Groep

Branche
ICT
KvK nummer
05068877
Opgericht
2000
Adres

Avensus Groep
Straat van Florida 11
1334 PA Almere
(036) 539 31 00
info@avensus.nl

Website
Social media

Avensus IT naar een hoger niveau


De snelle ontwikkeling van informatie technologie zorgt ervoor dat steeds meer IT componenten in de cloud terecht komen.Tegelijkertijd stellen zowel de markt, als wet- & regelgeving steeds hogere eisen aan de kwaliteit van IT.
Enerzijds neemt de IT-complexiteit toe, anderzijds moeten gebruiksvriendelijk, efficiency en veiligheid naar een hoger niveau brengen.
Binnen dat spanningsveld biedt Avensus Groep onderscheidende diensten die haar klanten helpen succesvol te zijn. Dit doen we door een brug te slaan tussen bestaande en nieuwe technologieën, en door implementatie van de juiste IT management processen.

Het fundament van onze groep hiervoor is Kennisontwikkeling, Security en Klantgerichtheid.


Twee pijlers: Security en Cloud Solutions
Security en Cloud zijn de belangrijkste thema’s in de IT oplossingen van vandaag.

Wij maken onze klanten succesvol door advies, implementatie en beheer. De grootste uitdaging is om de toenemende complexiteit beheersbaar te houden en technologie zo in te zetten dat eindgebruikers nog beter hun werk kunnen doen. Grote en middelgrote organisatie merken dagelijks dat wij van begin tot eind hun informatie technologie onder controle heeft.


Zelfstandige en Betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Op groepsniveau zorgen we voor kennisuitwisseling, ondersteuning en een stevige borging van de primaire processen.
Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.