AKD

AKD

Branche
Advocatuur & Notariaat
KvK nummer
24366820
Opgericht
2004
Aantal medewerkers
500
Adres

Vestiging Rotterdam
Wilhelminakade 1
3072 AP Rotterdam​​
Telefoon: +31 88 253 50​ 00
Email: info@akd.nl
Postadres Advocatuur
Postbus  4302
3006 AH Rotterdam
Postadres Notariaat
Postbus  4371
3006 AJ Rotterdam​

Vestiging Amsterdam
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam
Telefoon: +31 88 253 5​0 00
Email: info@akd.nl
Postadres Advocatuur en Belastingadviseurs
Postbus 59280
1040 KG Amsterdam
Postadres Notariaat
Postbus 59093
1040 KB Amsterdam

Vestiging Eindhoven
Flight Forum 1
5657 DA Eindhoven
Telefoon: +31 88 253 50​ 00
Email: info@akd.nl
Postadres Advocatuur
Postbus  666
5600 AR Eindhoven
Postadres Notariaat
Postbus 6019
5600 HA Eindhoven

Vestiging Breda
Bijster 1
4817 HX Breda
Telefoon: +31 88 253 50​ 00
Email: info@akd.nl
Postadres​​
Postbus  4714
4803 ES Breda

Vestiging Luxemburg
40, Avenue Monterey
L-2163 Luxemburg
Telefoon: +352 2675 82
Email: info@akd.nl

Website
Social media

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.

​​​​​​​​​Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met bijna 250 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.


Internationaal 

Grenzen vervagen internationaal en digitaal. Dat vraagt om diepgaand inzicht in wat kan, mag en moet. AKD heeft juridische en fiscale topspecialisten die gewend zijn om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Met elkaar en met u te sparren over de b​est mogelijke oplossing. Wij zijn dé juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. Wij combineren expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en uw business. Met kantoren in Nederland, België en Luxemburg bent u verzekerd van geïntegreerde, internationale juridische dienstverlening. Onafhankelijk en rechtdoorzee. Buiten de Benelux werken we intensief samen met vooraanstaande partner-kantoren. Zo helpen we onze cliënten wereldwijd met zakendoen en zaken winnen.

Goede persoonlijke relatie

Uw vaste contactpersoon staat daarbij garant voor de meest efficiënte weg naar het juiste advies. Altijd een snelle reactie tot op partnerniveau. Dag en nacht. Zo wordt een groot kantoor ineens heel erg toegankelijk. Dit vatten we ook letterlijk op. Vandaar dat wij over kantoren beschikken in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Luxemburg. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd. U vindt hier de directe contactgegevens van onze specialisten.

Heldere taal

Geen ingewikkeld jargon, maar duidelijke taal. Complex maken we begrijpelijk. We zeggen waar het op staat en geven eenduidig advies. We leggen de twijfels niet bij de cliënt, maar nemen ze weg. Zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

Thuis in alle belangrijke rechtsgebieden

AKD kiest bewust voor een breed aanbod, zodat we u op uiteenlopende gebieden kunnen bijstaan. Daartoe behoren ook internationale juridische en fiscale vraagstukken, waarmee we vergaande ervaring hebben. Kijkt u ook eens naar het actueel overzicht van onze dienstverlening. Voor elke juridische en fiscale vraag vindt u bij ons een juiste partner.

Cliënten

Onze cliënten bestaan uit grote en middelgrote ondernemingen en organisaties. Wij bieden hen advies en ondersteuning op vrijwel alle rechtsgebieden. Daarbij gaat het onder meer om middelgrote private ondernemingen, multinationale bedrijven uit het topsegment en (decentrale) overheden. Voor al deze organisaties streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische en fiscale oplossingen. Met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD.