Adeptiv

Adeptiv

Branche
Marketing & Communicatie
KvK nummer
11067148
Opgericht
2017
Aantal medewerkers
>200
Adres

Adeptiv   Google maps
Willemsplein 2
5211 AK ’s-Hertogenbosch
(073) 303 59 00
hello@adeptiv.com

Website
Social media

Adeptiv

Conform oneself to new or different conditions
In de basis jagen we een prachtige en uitgesproken ambitie na; het zijn van het allerbeste datagedreven marketingbureau van minimaal de Benelux. En we schromen zeker ook niet om over meer grenzen te ontwikkelen en diezelfde ambitie na te streven! Een bureau dat klanten oprecht helpt als gids in al die ontwikkelingen. Niet alleen adviseert, vooral ook realiseert. Met altijd een vinger aan de pols als het gaat om het invullen van doelstellingen en resultaten.

Adeptiv is (al zeggen we het zelf) een ingenieuze samensmelting van twee woorden die samen precies vertellen wat ons zo bijzonder maakt.

adept; very skilled or proficient at something.
In gewoon Nederlands: wij zijn enorm bedreven experts. Wij willen de beste zijn en blijven in ons vak. Wij investeren voortdurend in nieuwe kennis, zijn nieuwsgierig en leergierig, soms eigenwijs maar bovenal heel erg betrokken. Van iedereen die bij ons werkt, willen wij een kundiger mens maken. In de breedste zin van het woord. Niet vanuit een opgelegde prestatiedrang maar vanuit de overtuiging dat er niks mooier is dan jezelf ontwikkelen, verrassen en blijven groeien. Onconventioneel gezegd: wij servicen jou als opdrachtgevers door onze eigen mensen centraal te zetten.

to adapt; conform oneself to new or different conditions
Wij passen ons aan wanneer de tijd daarom vraagt. Bewegen mee en zoeken zo naar antwoorden op nieuwe vragen. Verwar aanpassen echter nooit met gemakzucht. Wij besteden onze energie en wil om te winnen alleen liever mogelijkheden dan aan frustraties of negativiteit. Daarbij hoort het lef om alles scherp tegen het licht te houden. Ook jezelf. Openstaan voor andere meningen. Je laten voeden door kwaliteiten van anderen. Niet af en toe, maar altijd, elke dag opnieuw.

Wij geloven in een fantastische toekomst vol ongekende mogelijkheden. In kansen op basis van technologie die ontwikkeld wordt vanuit  de menselijke kernvaardigheid creativiteit.