a.s.r.

a.s.r.

Branche
Finance - Verzekeringen
KvK nummer
35000354
Opgericht
1997
Adres

ASR Verzekeringen NV

Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Postadres
Postbus 2072
3500 HB Utrecht
Telefoon: 030-2579111

 

Website
Social media

Over a.s.r.

Helpen door te doen

Sinds wij in 1720 onze allereerste verzekering verkochten, helpen wij mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid. Als verzekeraar vervullen we graag deze nuttige rol in de samenleving.

Daarom ondersteunen we net zo lief organisaties en groepen die geen klant van ons zijn, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Zoals Diergaarde Blijdorp of scholen in Utrecht die hun gebouw duurzamer willen maken.

Want al zijn we een groot bedrijf en hebben we meerdere merken, bij ons gaat het niet alleen om de winst. Mensen en bedrijven verder helpen zodat ze door kunnen gaan. Dat is wat ons drijft.

En dat bereiken we vooral door te doen.

In de financiële sector lopen we voorop in duurzaam ondernemen. Toen we enkele jaren geleden toe waren aan een nieuw pand, hebben we bewust gekozen om duurzaam te renoveren in plaats van een nieuw pand neer te zetten. Zo werd ons gebouw maar liefst 50% zuiniger.

Duurzaamheid gaat bij ons ook over de beloning van onze medewerkers. Niemand in de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen krijgt variabele beloning. Met ons beloningsbeleid stimuleren we de integriteit van onze medewerkers en om zich in te zetten voor de belangen van onze klanten. Als grote institutionele belegger, beleggen wij niet in wapenhandel, nucleaire energie, tabak en de gokindustrie.

Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons.

We zijn nog lang niet waar we willen zijn, maar we werken er elke dag aan om die verzekeraar te zijn die nuttig is.