YourZine Nederland

YourZine Nederland

Branche
digital marketingbureau
KvK nummer
11067148
Adres

Willemsplein 2
5211 AK ’s-Hertogenbosch
telefoon: 073-681 10 01
email: info@yourzine.nl

Website
Social media

Over Yourzine

Wij creëren klantwaarde. Elke dag.
Een unieke combinatie van data, grenzeloze creativiteit, techniek en eindeloze kennis van digitale mogelijkheden in een online en een offline wereld. Daar ligt onze kracht als full service dialoog marketing bureau. Het resultaat: aantoonbare klantwaarde.

Strategen, developers, campagne managers, creatieven en data-‘helden’. De optelsom van deze talenten maakt ons ijzersterk. Gestart in Noord-Brabant en uitgewaaierd over Utrecht, Amsterdam, Gent en Londen. Niet minder dan 100 werknemers zijn werkzaam aan uitdagende en toffe opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan Samsung, IKEA, Triodos Bank, de Efteling, Rituals, PSA en Albert Heijn.

Wij geloven in de kracht van hoogstpersoonlijke 1-op-1 communicatie. Door alle contactmomenten tussen merken en hun klant in kaart te brengen met registratie, en identificatie. Al die rijkdom aan unieke interesses en behoeften zetten we realtime in voor communicatie op maat; voor ieder individu de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment! Omdat dat kan. Omdat dat werkt.