Welten

Welten

Branche
HR - Finance - Interim Management
KvK nummer
17087859
Opgericht
1992
Aantal medewerkers
600
Adres

Vestiging Nijmegen
Oranjesingel 1
6511 NJ Nijmegen

Vestiging Vessem
Jan Smuldersstraat 22
5512 AZ Vessem
Telefoon: 088 828 88 00
E-mailadres: info@welten.eu

Postadres
Postbus 1047
5512 ZG Vessem

Website
Social media

Over ons

De financiële sector is meer dan ooit in beweging. Om als dienstverlener uw toegevoegde waarde te behouden en concurrenten voor te blijven, moet snel en efficiënt worden ingespeeld op veranderingen. Welten helpt u daarbij, met oplossingen op het vlak van flexibele capaciteit en een projectmatige aanpak die concreet resultaat oplevert.

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten is er om financieel dienstverleners te helpen effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden. Dat doen we met een in de markt unieke combinatie van diensten, waarmee we opdrachtgevers op diverse vlakken ondersteunen.

De Nieuwe Financieel Professional

Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke bekwaamheid besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed in onze opleidingsprogramma’s.

Integrale oplossingen

Welten levert projectmatige oplossingen voor business procesuitdagingen. Na een introductiegesprek en inventarisatie komen we met een voorstel om werkzaamheden en processen slimmer te organiseren. Er kan gekozen worden voor uiteenlopende samenwerkingsvormen, zoals detachering, outsourcing, managed insourcing, of een combinatie hiervan.

Financiële opleidingen en incompany leeroplossingen

Via training en opleiding door ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans zorgen we ervoor dat onze professionals beslagen ten ijs komen en aan alle vakbekwaamheidseisen voldoen. Regelmatig worden rondom projecten en campagnes maatwerk leer- en trainingsprogramma’s ontwikkeld, waaraan ook de workforce van onze opdrachtgever deelneemt.

Ons verhaal

Welten is in 1992 opgericht door Cees Welten als opleidingsinstituut voor de financiële sector. In 1995 heeft Welten zijn diensten uitgebreid met het inzetten van ervaren, gekwalificeerde financiële professionals. Eind 2012 werd klantcontactspecialist Capter onderdeel van Welten, waarmee projectmatige sourcing onderdeel werd van het dienstenportolio. In 2014 is ook Dukers & Baelemans toegetreden en kreeg de huidige combinatie van diensten definitief vorm.