Welten

Welten

Branche
HR - Finance - Interim Management
KvK nummer
17087859
Opgericht
1992
Aantal medewerkers
800
Adres

Bezoekadres:
Magistratenlaan 2 Den Bosch
t. 088-828 88800

Postbusadres:
Postbus 566
5201 AN Den Bosch

Website
Social media

Over Welten

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten helpt financieel dienstverleners door middel van een unieke combinatie van diensten effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden.

Welten levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. We helpen consumenten en bedrijven om de juiste financiële keuzes te maken op impactvolle momenten. We zijn nieuw financieel professionals, hoog opgeleid talent door Welten opgeleid tot een professional in de financiële sector. We zijn niet bang voor verandering en laten een blijvende impact achter.

Om consumenten en bedrijven echt te kunnen helpen met impactvolle financiële beslissingen, is het belangrijk dat een financieel professional meer bagage heeft dan kennis alleen. Daarom focust Welten, naast alle inhoudelijk kennis die deze professional nodig heeft, op extra vaardigheden en centrale sleutelcompetenties. Zo dragen wij bij aan de verandering van de financiële sector.