We are Blossom

We are Blossom

Overige informatie

De Admirant
Emmasingel 25
5611 AZ Eindhoven

Telefoon: (040) 2352112

E-mail: info@weareblossom.com
Web: www.weareblossom.com

We are Blossom, een social content agency

Wij geloven dat merken die iedere dag willen werken aan het online helpen, verrassen en inspireren van hun (potentiële) klanten succesvoller zijn dan hun concurrenten. Wij zorgen voor de contenthartslag van merken en laten de relatie tussen merken en mensen opbloeien. Door dagelijks verse content en campagnes te maken die zorgen voor een dialoog tussen merken en mensen. Noem ons postillon d’amour of gewoon menselijk; dit vinden wij het leukste om te doen. Bij Blossom combineren we copy, art en code. Sociologie en technologie. Nieuwsgierige creatieven en gepassioneerde nerds.

 

We bedenken, maken en meten. Iedere dag. Voor ons is social geen marketingkanaal maar gedrag. Net als het echte leven. Met wie wil je praten? En waar? Wat is een leuk gesprek? Praten anderen over je? En vind je het leuk wat ze zeggen? Hoe zorg je ervoor dat deze gesprekken ergens toe leiden? We nemen geen genoegen met bereik, fans of volgers. Dan begint het pas! Praten, luisteren, reageren, leren. En dat draagt bij aan concrete doelstellingen van de merken waar we voor werken.

 

Daily Creative Content

68% van de brandmarketeers ziet het ontwikkelen van voldoende content als de grootste uitdaging van deze tijd. Wat daily creative content voor ons anders maakt? Er elke dag zijn voor je doelgroep en het gegeven dat in elke uiting interactie het uitgangspunt is. Dat maakt van gewone content –  social content. Wij maken elke dag nieuwe content voor onze klanten en hun doelgroepen. Van blogs, tot video, posts, tweets en pins. Wij werken als de contentredactie van jouw merk. Als je dat wilt 😉

 

Contentmanagement

Contentmanagement, we zien het als de motor voor creatie. Onze content-managers regelen het proces van creatie en curatie tot het afstemmen met de brandmanagers en publiceren van de content.

 

Advertising

De realiteit is dat je zonder media net zo goed geen content kunt ontwikkelen. Engagement is de korting op je mediakosten. De vraag is dus niet of je media in moet zetten, maar hoe je dat effectief doet. Wij hebben de advertisingspecialisten in huis die je helpen het meeste resultaat te halen uit je social advertising budget.

 

Social content strategie

Je hebt plannen, doelstellingen en ambities voor je merk, ook voor je content toch? Wanneer je meer verwacht dan een experiment, komt strategie om de hoek kijken. Wij brengen ervaringen en inzichten samen met merkgedachten en ontwikkelen vanuit daar een social content strategie met resultaat als uitgangspunt.

Communitymanagement

Communitymanagement zorgt er voor dat je als merk luistert en antwoordt. Werken aan een constructief dialoog waarmee uiteindelijk positief social sentiment krijgt. Uit het dialoog ontstaan ook vaak waardevolle inzichten die bruikbaar zijn op strategisch en creatief vlak. Wij bieden sentiment monitoring oplossingen en community management.

 

Influencer marketing

Influencers kunnen trends als eerste herkennen of zelfs starten. Het kan erg waardevol zijn om influencers aan je merk te binden. Voor inspiratie, curatie, om bereik te kunnen bouwen, je campagne te lanceren of inzichten opbouwen. Wij vinden de juiste influencers, leggen contact en monitoren activiteit en invloed.