VolkerWessels

VolkerWessels

Branche
Bouw
KvK nummer
34270985
Opgericht
1995
Aantal medewerkers
16.000
Adres

Concernkantoor
Podium 9
3826 PA Amersfoort
T 088 186 6186
E-mail: info@volkerwessels.com

Social media

VolkerWessels creëert meerwaarde voor al haar stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht.

Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 16.000 enthousiaste en deskundige collega’s in zo’n 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Canada/Verenigde Staten vormen samen VolkerWessels.

We zijn een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie en telecom. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. En dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders,  leveranciers en de maatschappij in het algemeen.

Samen sterk

De kracht van ons bedrijf schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

Organisatie

Het bedrijf is een beursgenoteerde onderneming.

Wij als werkgever

Het is bijzonder om voor ons te werken, want hoewel je bij één van onze ondernemingen werkt, ben je toch ook onderdeel van een groot concern. Een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-ondernemingen werken samen aan één project. Die aanpak heeft succes. Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan. Projecten die met veel kennis en passie worden gerealiseerd door onze medewerkers.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
  • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij de speciale VolkerWessels Academy met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen.
  • Een management dat oog heeft voor jong talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.