voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V.

voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V.

Branche
Productie carrosseriedelen
KvK nummer
31010568
Opgericht
1948
Aantal medewerkers
50-1.000
Adres

Amersfoortseweg 9, 3751 JL Bunschoten

Telefoon: (033) 298 95 11

E‐mail: automotivecomponents.bunschoten@voestalpine.com

Website
Social media

voestalpine is een wereldwijd toonaangevend technologieconcern. 50.000 medewerkers zijn werkzaam bij meer dan 500 bedrijven met vestigingen in meer dan 50 landen. voestalpine is onder andere actief in de luchtvaartsector, olie- en gasindustrie, spoorweginfrastructuur en in de automotive sector.

voestalpine Automotive Components in Bunschoten levert sinds 1948 hoogwaardige carrosseriedelen van staal en aluminium aan gerenommeerdere auto- en truckfabrikanten. Op de high-tech productielocatie, waar meer dan driehonderd robots in gebruik zijn, werken bijna achthonderd medewerkers van 38 verschillende nationaliteiten. Een sterke focus op technisch vakmanschap en innovatie maakt dat het bedrijf al 75 jaar sterk is in staal. Met het ‘countdown to zero’ programma wordt gewerkt aan de ambitie om in 2035 CO2-neutraal te produceren.

In het eigen opleidings- en trainingscenter, de Automotive academy Bunschoten, investeert voestalpine Automotive Components Bunschoten continu in de ontwikkeling van haar medewerkers. Dit is ook hét startpunt voor een loopbaan in de automotive industrie.