Vesting Finance

Vesting Finance

Branche
Finance
Overige informatie

Vesting Finance Hilversum (Hoofdkantoor)

Bonairelaan 4
1213 VH Hilversum

 

T 035-79 99 100
F 035-79 99 123

E info@vestingfinance.nl

Vesting Finance, onderdeel van HAL Investments, is marktleider op het gebied van Credit management en Financial servicing.

Wij zorgen voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en zijn specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 500 Professionals, bijgestaan door flexibele IT systemen, ondersteunen u in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn.

Wij versterken uw team waar nodig, adviseren, of nemen uw volledige beheer (BPO), of onderdelen ervan uit handen. Maatwerk en borging van processen zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening, waarbij wij beschikken over alle benodigde certificeringen. Uw portefeuille is in vertrouwde, professionele handen. We werken accuraat, transparant, ook richting uw klanten, en denken in oplossingen. Zo dragen wij tevens bij aan een positieve beleving van uw merk.

WAAR WIJ VOOR STAAN
Kwaliteit: geborgde processen, zekerheid, goed getrainde professionals

Flexibiliteit: klantwens centraal. Flexibele systemen maken afstemming op uw wensen mogelijk

Transparantie: altijd en overal inzicht voor u en uw klanten, heldere rapportages op maat
Voorkomen en waar nodig terugdringen van betalingsproblemen – samen zoeken naar een oplossing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: budget coaching – Stichting LEF & bevorderen van financiële zelfredzaamheid – Startpunt Geldzaken