Ventus IT Professionals

Ventus IT Professionals

Branche
Information Technology and Services
KvK nummer
63773767
Opgericht
1998
Aantal medewerkers
75
Adres

Ventus IT Professionals
Laan van Oversteen 2
2289 CX Rijswijk
Telefoon: (070) 306 59 59

Website
Social media

Ventus, opgericht in 1998, is een IT-detacheringsbureau die haar klanten ondersteunt met het detacheren van IT-managers, IT-adviseurs en IT-specialisten.

Onze IT-professionals hebben hierbij o.a. expertise op het gebied van infrastructuur, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en business analyse. Ventus heeft deze IT-expertise onderverdeeld in drie werkmaatschappijen, elk met haar eigen aandachtsgebied. De IT-managementexpertise wordt hierbij aangeboden vanuit Ventus Information Management BV, de IT-technische expertise vanuit Ventus IT Professionals BV en de testexpertise vanuit Ventus Test Professionals BV. Deze drie werkmaatschappijen opereren zowel zelfstandig als gezamenlijk, afhankelijk van de situatie bij de klant. Ventus werkt zowel voor overheids- en non-profitorganisaties als voor het (inter)nationale bedrijfsleven.

Ventus opereert in Nederland vanuit twee vestigingen. De Noordelijke en Oostelijke markt wordt bediend vanuit de vestiging Heerenveen en de markt in de rest van Nederland en Europa wordt ondersteund vanuit de vestiging Rijswijk. Tevens heeft Ventus een vestiging in Lake Placid (USA) van waaruit de klanten in de VS worden bediend.

Ventus maakt deel uit van de Ventus Groep, zie ook www.ventusgroep.nl.