Veenman

Veenman

Branche
Document Management
Aantal medewerkers
300
Website
Overige informatie

Veenman B.V.

Linatebaan 101
3045 AH  ROTTERDAM
Postadres:
Postbus 1302
3000 BH  Rotterdam

Telefoon: 010-2846123

Wie is Veenman?
Veenman is leverancier en adviseur op het gebied van afdruksystemen, document management, digitale oplossingen en proces optimalisatie. Onze aanpak is gebaseerd op gedegen kennis van de markt, degelijke analyses en een merkonafhankelijk advies.

Veenman levert oplossingen. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring in document management. Zij stellen samen met een netwerk van krachtige partners continu orde op zaken door een gedegen inventarisatie waarbij invulling wordt gegeven aan de wensen en eisen van de klant.

Door een klantgerichte aanpak is Veenman in staat om de implementaties effectief te realiseren. Zo heeft Veenman bij diverse toonaangevende organisaties aanzienlijke verbeteringen in bedrijfsprocessen weten te realiseren en de kwaliteit van organisaties in vele branches geoptimaliseerd.

Veenman bestaat sinds 1919, In ruim 90 jaar is Veenman uitgegroeid tot het meest moderne concern in de branche. Het hoofdkantoor van Veenman staat in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Best, Utrecht en Zwolle. Veenman telt circa 300 medewerkers. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation.

Visie
Orde op zaken stellen door document gerelateerde processen te optimaliseren bij onze klanten.

Missie
Het ontzorgen van klanten door passie voor onze relaties én document management.

Doel
Toegevoegde waarde creëren door als professioneel partner onze passie over te brengen.