VDS

VDS

Branche
Opleidingen
Aantal medewerkers
100
Website
Overige informatie

VDS Training Consultants B.V
Gebouw 200 Weena
10e verdieping Toren C
Weena 242-246
3012 NJ?? Rotterdam
Postadres:
Postbus 21661
3001 AR?? Rotterdam
Telefoon: 010-2065300
E-mail: info@vds.nl

Over VDS

Wij, circa 100 VDS-ers zijn het levende voorbeeld van onze visie: Gedreven professionals die samen met u het beste uit uw mensen halen, zodat zij op hun beurt boven verwachting voor uw klanten zorgen, die in ruil daarvoor een duurzame bijdrage leveren aan het resultaat.

Uit de ruim 20 jaar dat VDS met en voor haar klanten heeft mogen werken, is een bekende VDS-stijl van dienstverlening ontstaan, die u herkent uit duizenden:

Gedrevenheid – Wij zijn gedreven. We gaan net zo lang door tot het écht goed is. We willen de beste zijn.
Lef – Wij hebben lef. Wij gaan altijd net een stap verder in de beloften. Wij durven kritisch durven te zijn en gaan resultaatverplichtingen aan. Wij zeggen wat wij vinden.
Groei – Wij zijn werkelijk van waarde door te redeneren vanuit de gedachte: ik groei, mijn team groeit, mijn klanten groeien, mijn organisatie groeit. Wij begrijpen waar het echt om gaat, zodat we het verschil maken; voor mensen en organisaties.
Positief – Wij zijn positief. Wij tonen 'Can do!'-mentaliteit. Wij zeggen 'Ja, en…' in plaats van 'Ja, maar…'. Wij zien talenten in plaats van gebreken en uitdagingen in plaats van problemen.

Oplossingen

VDS verbetert het prestatievermogen door mensen te helpen mee te groeien met de organisatie en haar doelen. Kern van onze aanpak is het vergroten van het persoonlijk leiderschap. Dat is volgens ons het draaipunt van verandering en helpt mensen om vanuit kracht hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun keuzes en handelen. De rol van het management vinden wij hierbij cruciaal en zien we graag als faciliterend of zelfs dienend.

Vanuit deze invalshoek bieden wij bewezen oplossingen voor veelvoorkomende verbetergebieden bij onze klanten.
– Verbeteren van klantgerichtheid, ondernemerschap, omzet of engagement
– Ontwikkelen van leiderschap
– Verhogen van employability
– Begeleiden bij verandering en outplacement
– Doorbreken van teamprestaties
– Snel en goed inwerken van nieuwe medewerkers, trainees of managers