USG People

USG People

Branche
HR - Detachering - Uitzenden
Website
Overige informatie

USG People N.V.
Landdrostdreef 124
1314 SK ??Almere
Postadres:
Postbus 1
1300 AA ??Almere
Telefoon: 036-5299500
E-mail: info@usgpeople.com

over ons

USG People verleent gespecialiseerde arbeidsmarktdiensten in Europa, gericht op de marktsegmenten algemene uitzending, specialistische uitzending, professionele detachering en projecten, HR-services en customer care. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen worden de diverse diensten aangeboden. Onze werkmaatschappijen zijn actief in tien Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland. De aandelen USG People staan genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam.

profiel

USG People is actief met een groot aantal sterke merken die gezamenlijk totaaloplossingen bieden op het vlak van uitzending, detachering, HR- en customer care services. Met een omzet van ruim € 3 miljard in 2009 is USG People de Europese nummer vier in HR-dienstverlening. Het hoofdkantoor van USG People is gevestigd in Almere en de groep is actief in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Italië en Spanje.

De merkenportfolio van USG People bevat de merken Start People (general staffing) – Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Creyf’s, Express Medical, Receptel, Secretary Plus, Technicum en Unique (specialist staffing) – Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Juristen en USG Restart (professionals) – Call-IT (other services).

USG People is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midcap Index (AMX).

onze business

USG People onderscheidt zich door haar multibrandstrategie. Deze vorm van marktbenadering is erop gericht om merken met een sterke eigen identiteit en positie in specifieke marktsegmenten naast elkaar te laten floreren, terwijl de ondersteunende diensten om redenen van efficiency zijn samengevoegd.

Het merkenportfolio van USG People omvat 24 merken, elk met een eigen positionering en eigen ingangen in het betreffende marktsegment. Deze merken zijn herkenbaar voor opdrachtgevers en kandidaten en vormen tevens een zichtbaar onderdeel van USG People.

 

onze merken

  

General staffing
USG People is al tientallen jaren actief op het gebied van algemeen uitzenden en detacheren. Wij bieden snelle en flexibele oplossingen aan, zowel voor werkzoekenden als opdrachtgevers. Voor Europa is gekozen voor één internationaal merk, waarbij de relatie met USG People tot uiting komt in de naam: Start People. Het merk staat garant voor dienstverlening in onder meer sectoren als overheid, onderwijs, horeca, bouw, zorg, techniek, industrie, transport en logistiek.

Merk: Start People

Specialist staffing
Naast algemeen uitzenden levert USG People een groot aantal gespecialiseerde flexoplossingen voor onder meer administratieve, financiële, secretariële, callcenter-, technische en medische functies. Om de relatie met de groep te benadrukken is in de meeste gevallen het beeldmerk van USG People onderdeel van het logo.

Merken: Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Creyf’s, Express Medical, Receptel, Secretary Plus, SYS, Technicum en Unique

Professionals
In dit segment worden hoogwaardige specialisten geworven of gedetacheerd in vakgebieden als bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, chemie en petrochemie, telecommunicatie, ICT, marketing & communicatie, HR, legal en finance. Om de marktpositie te versterken is gekozen voor een duidelijk herkenbare band met USG People. Aan de merknaam is of wordt daarom USG en het beeldmerk van USG People toegevoegd.

Merken: USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Restart, Legal Forces en USG Juristen

Other services
USG People biedt verschillende hoogwaardige diensten aan op het gebied van customer careservices gericht op kennisintensieve dienstverlening op het gebied van onder meer verkoop, personeelswerving, informatieverstrekking, klachten en e-mailresponsbehandeling.

Merk: Call-IT International