Unacle

Unacle

Branche
ICT
Website
Overige informatie
Symfonielaan 24
3438 EV?? Nieuwegein
Telefoon: 030-6020660
E-mail: info@unacle.nl

Unacle is de specialist op het gebied van Unix en Oracle. Wij bieden u expertise in de vorm van detachering en consultancy, maar ook praktische diensten als remote beheer, installatie en configuratie en 7 x 24 uur standby dienstverlening.

Onze specialisten zijn de basis van ons succes. Zij geven u als klant toegevoegde waarde. De selectie van onze medewerkers gebeurt dan ook uiterst zorgvuldig. Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Een garantie voor kwaliteit!

Detachering

Unacle detacheert technische specialisten, beheerders en consultants op het gebied van Unix, Linux en Oracle. Deze systemen worden in IT-omgevingen gebruikt omdat ze uitermate stabiel en veilig zijn. Niet voor niets kiezen groot zakelijke IT -organisaties voor deze systemen. Juist op het vlak van Unix, Linux en Oracle is expertise van groot belang. Unacle beschikt over een grote bron aan professionele en gecertificeerde specialisten.

Unacle selecteert kandidaten met zorg op hun begrip van systeemarchitectuur. Daardoor vinden opdrachtgevers snel de juiste kennis en ervaring. De match is echter niet een kwestie van technisch vermogen alleen. De kandidaat past ook binnen de cultuur en sfeer van de IT-afdeling. Projectleiders en IT-managers kunnen vertrouwen op de expertise van de kandidaat, maar ook op zijn of haar karakter. Daarmee levert Unacle echte teamleden, die meedenken, meepraten en meewerken.

Consultancy

Unacle heeft een bewezen staat van dienst in het beheer van complexe systemen. Hierdoor heeft Unacle ook een rijke ervaring opgebouwd met een grote diversiteit aan IT-projecten. Dit betekent dat het bedrijf uitstekend gepositioneerd is om ook zelf volledige projecten voor klanten te begeleiden. Van analyse en advies tot ontwerp en uitvoering van het projectplan.

Unacle helpt opdrachtgevers door technische expertise zakelijk toe te passen. Hierdoor ondersteunt Unacle het veranderingsproces binnen bedrijven, die IT steeds meer als bedrijfsmiddel zien. De onafhankelijkheid en objectiviteit van Unacle zorgt ervoor dat de adviezen altijd gebaseerd zijn op feiten, niet op een productportfolio. Zodoende draagt het bedrijf bij aan oplossingen van problemen en aan het behalen van doelstellingen.

Training

Om de kennis van de beheerders en consultants op het hoogste niveau te krijgen en te houden, biedt Unacle hen alle benodigde trainingen en certificeringen. Deze kennis deelt Unacle ook met opdrachtgevers. Zij krijgen met het trainingenaanbod van Unacle de zekerheid dat de expertise in eigen huis wordt ontwikkeld en blijft.

De trainingen van Unacle variëren van workshops op het gebied van storage of virtualisatie, tot volledige certificeringtrajecten voor Unix, Linux en Oracle. Ook verzorgt Unacle ITIL- en Prince2-trainingen. Dit programma biedt een hoge mate van flexibiliteit. Zo kunnen trainingen plaats vinden bij Unacle of bij de opdrachtgever op locatie. Het gaat veelal om maatwerkoplossingen voor unieke IT-omgevingen. Daarmee gaat Unacle een stapje verder dan de standaard trainingen die leveranciers bieden. Zo voorzien zij ook in praktijkgebaseerde kennis die weliswaar niet altijd vereist is voor een examen, maar wel op de werkvloer.