True

True

Branche
ICT
KvK nummer
34129405
Opgericht
2000
Adres

Vestiging Amsterdam
Keienbergweg 100
1101 GH AMSTERDAM
info@true.nlT
Telefoon Workspace 020 58 22 933 (voorheen Multrix)
Webspace 020 305 97 50

Vestiging Maastricht
Amerikalaan 1
6199 AE Maastricht-Airport
Telefoon Workspace 043 88 000 88 (voorheen Open for Support)

Website
Social media

Landscaping a smarter digital world

De wereld waarin we leven wordt iedere dag slimmer. Informatie is voor iedereen toegankelijk. We staan continu met elkaar in verbinding. Producten worden diensten. Steden krijgen een digitaal hart. En thuis loggen we in op kantoor.True ontwikkelt digitale landschappen die deze slimme digitale wereld mogelijk maken. Door web- en bedrijfsfunctionaliteit op de beste manier toegankelijk te maken voor werknemers en websitebezoekers. Alleen dan kan technologische vooruitgang maximaal bijdragen aan een duurzaam leven en een beter bedrijfsresultaat.

Outsmarting technology

Een slimmere wereld begint bij onze klanten. True is altijd op jacht naar de vraag achter de vraag en heeft de oerdrang om het compacter, handiger, slimmer te doen. Deze mentaliteit stelt True in staat om het digitale landschap van haar klanten op de meest slimme manier in te richten en door te ontwikkelen. Zodat het managen van informatie en digitale technologie makkelijker wordt. Bedrijven efficiënter kunnen samenwerken en produceren. En er maximale speelruimte ontstaat om continu en met de hoogste snelheid te innoveren.

Smart web- & workspaces

True adviseert, bouwt, beheert en optimaliseert slimme webomgevingen en digitale werkomgevingen voor organisaties. Doordat True de kennis, middelen en mensen heeft om zowel de digitale werk- als webomgeving naadloos aan te sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel tussen de front- en back-office. Anders gezegd: tussen de webportalen waar interactie met klanten en toeleveranciers plaatsvindt en de operaties die wendbaar inspeelt op de wensen van alle stakeholders. Dit zorgt voor een maximale inrichting om op een veilige manier razendsnel te anticiperen op de veranderende vraag en waarmee ‘operationele excellence’ behaald wordt.

Work, live, play smarter

True conformeert zich niet automatisch aan industriestandaarden. Het bedrijf heeft een natuurlijke drang om het altijd simpeler, beter, efficiënter en vooral slimmer te doen. True bepaalt haar eigen standaard. In middelen, in mensen en in mentaliteit. Deze standaard zit in het DNA van iedere Trueligan. Want alleen de beste oplossing telt. Voor klanten, partners, maar ook voor ons zelf. Zo heeft deze mantra geresulteerd in building blocks waarmee we de wereld van morgen nog slimmer kunnen maken.

Landscaping the digital era since 2000

True is een volwassen tech-bedrijf met 130+ medewerkers en vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Sinds 2000 helpt ons bedrijf haar klanten met het bouwen en managen van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties. Daar komt nu 17 jaar ervaring in het optimaliseren van digitale werkomgevingen van Open for Support en Multrix bij.

True is onderdeel van de Broad Horizon groep. Broad Horizon is specialist op het gebied van cloud- & business-oplossingen. De groep bestaat verder uit de bedrijven Abecon, Breinwave en Great Circle.