TNT Express Benelux

TNT Express Benelux

Branche
Koerier- en Expressdiensten
Aantal medewerkers
75.000
Website
Overige informatie
Hoofdkantoor TNT Express Benelux
Bezoekadres:

Meidoornkade 14
3992 AE ??Houten
Postadres:
Postbus 99456
3990 NA ??Houten
Telefoon: 030-6398398
TNT Express is de toonaangevende leverancier van wereldwijde koerier- en expressdiensten voor de zakelijke markt. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakjes en vracht veilig en op tijd worden bezorgd.

Centraal in onze werkwijze staan investeren in medewerkers en focussen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Zo garanderen wij optimale dienstverlening en doen we waar we voor staan: Sure we can.

TNT Express is Europees marktleider op het gebied van wereldwijde koerier- en express diensten voor de zakelijke markt. Wekelijks vervoeren onze 75.000 medewerkers via een wereldwijd netwerk 4,4 miljoen express pakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen.

TNT Express beschikt over de grootste land- en luchtinfrastructuur voor de levering van deur-tot-deur express diensten in Europa. Maar ook voor zendingen binnen Nederland bieden wij verschillende services op maat. Van standaard express diensten tot spoedzendingen per koerier en complexe zendingen via onze maatwerkoplossingen.