The DOC

The DOC

Branche
ICT
KvK nummer
30155143
Opgericht
1999
Adres
Vestiging Weert
Schoutlaan 10
6002 EA  Weert

Vestiging Langbroek

Landgoed Sandenburg
Langbroekerdijk A26
3947 BH Langbroek

Telefoon +31 (0)85 002 1831
Email :info@thedoc.nl

Website

The DOC BV is een Oracle Gold Partner gericht op het ontwikkelen en beheren van IT-oplossingen. Wij nemen de zorg voor de continuïteit van uw IT-infrastructuur en applicaties graag op ons.

Het The DOC dienstenpakket is compleet van advies tot en met ontwikkeling, beheer en onderhoud. Natuurlijk maken we daarbij gebruik van de laatste ontwikkelingen en inzichten binnen het Oracle-productportfolio.

The DOC-kantoren vindt u in Zaltbommel, Naarden en Weert. Vanuit het Remote Service Center (RSC) in Weert worden alle beheerdiensten geleverd.

Remote Service Center (RSC)

The DOC wil samen met u als klant vanuit ons Remote Service Center (RSC) ervoor zorg dragen dat uw applicaties en systemen optimaal blijven functioneren en uw projecten op tijd en binnen budget blijven. Uniek voor het RSC is de mogelijkheid om ook op afstand uw projecten te kunnen bewaken. Daarnaast wordt er vanuit het RSC applicatieontwikkeling gedaan en natuurlijk het standaard databasebeheer op afstand.

Pro- Actief Beheer
Via een beveiligde internetverbinding voeren we resultaatverantwoordelijk beheer uit op de systemen van diverse klanten. Dit beheer varieert van enkel regelmatige bewaking tot het door The DOC volledig overnemen van uw (legacy) Oracle-applicatie c.q. -systeem.