Tele2

Tele2

Branche
Telecom
Website
Overige informatie

Tele2 Nederland B.V.
Wisselwerking 58
1112 XS ??Diemen
Telefoon: 020-7501000
Postadres Tele2 Zakelijk:
Postbus 22697
1100 DD ??Amsterdam Z-O
Sales:
ZZP/Kleinzakelijk

Telefoon: 0800-3600700
Midden- en Grootzakelijk
Telefoon: 020-7501544

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland en heeft naam verworven als uitdager van de gevestigde orde. Het bedrijf startte in 1997 als prijsvechter op de Nederlandse telefoniemarkt en is in ruim twaalf jaar uitgegroeid tot totaalaanbieder van communicatieoplossingen. In 2005 heeft Tele2 het bedrijf Versatel overgenomen en investeerde daarmee in een eigen netwerk. Via het eigen netwerk levert Tele2 telefonie, internet, televisie en dataoplossingen aan zowel particulieren als zakelijke klanten als aan de wholesale markt. Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van zijn klanten.

Op de zakelijke markt waren we de eerste aanbieder van IP-VPN netwerken en een voorloper op het gebied van IP telefonie. In 2005 waren we op de consumentenmarkt het eerste bedrijf met Interactieve IP Televisie en supersnel internet over ADSL 2+. Eind 2009 verhoogde Tele2 de snelheid door als eerste in de markt internet aan te bieden over VDSL, waardoor nu snelheden tot 60Mb/s mogelijk zijn over een koperlijn.

1 op de 5 huishoudens in Nederland is klant bij ons en Tele2 Zakelijk is een belangrijke leverancier van communicatieoplossingen aan o.a. de overheid en de financiële sector. Bovendien profiteren ook klein zakelijke en MKB klanten van het brede portfolio. We hebben de afgelopen jaren een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt, maar zijn in al die tijd trouw gebleven aan onze kernwaarden: flexibiliteit, openheid en kostenbewust zijn. We streven ernaar om altijd de beste prijs te bieden. Om dit te realiseren hebben we een enthousiast en ambitieus team van meer dan 800 mensen in dienst.

Producten en Diensten
Tele2 Zakelijk is een totaalaanbieder
U kunt bij ons terecht voor mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en bedrijfsnetwerken. Geheel schaalbaar naar de wensen en van uw bedrijf. Daarnaast hebben we praktische betaal- en alarmoplossingen voor u.

Zakelijk Mobiel
Bent u opzoek naar een geavanceerd zakelijk toestel of een SIM Only abonnement? Eenvoudig overstappen naar Zakelijk Mobiel met behoud van uw huidige nummers.

Zakelijk Telefonie
Telefonie is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Maar daarom hoeft u nog niet te tekenen voor hoge belkosten. Verbeter uw bereikbaarheid terwijl u bespaart.

Zakelijk Internet
U wilt de zekerheid van snelle, betrouwbare internetverbindingen. Voor elk type onderneming hebben we een passende oplossing.

Zakelijk Netwerken
Met onze VPN diensten verbindt u makkelijk en snel al uw bedrijfslocaties. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Zakelijk Services
Aanvullende diensten op bestaande connectiviteit . Onze verbindingen lenen zich uitstekend voor aanvullende communicatiediensten zoals IP Alarmtransport of IP Betaalverkeer.