TEHA Van Der Kolk Groep

TEHA Van Der Kolk Groep

Branche
Bouw
Website
Overige informatie

Bouwstraat 8

7483 PA?? Haaksbergen

Postadres:
Postbus 145
7480 AC?? Haaksbergen
Telefoon: 053-5736666
E-mail: info@teha.nl

TEHA is een innovatieve leverancier en producent van duurzame kwaliteitskozijnen en –elementen. TEHA biedt een volledig pakket producten en een compleet scala aan diensten onder één dak. Met onze ruime keuze aan materialen (hout, kunststof en aluminium) en uitgebreid portfolio aan uitvoeringen bieden wij een passende oplossing voor ieder project. Kozijnen, gevelelementen en woonmodules kunnen in iedere denkbare variatie geleverd worden. In alle gevallen kunt u terecht bij één partij, onder één dak.

 Dat is TEHA’s totaaloplossing in producten. De complete producten fabriceren wij onder optimale fabrieksomstandigheden voor een breed scala aan opdrachtgevers. De totaaloplossingen van TEHA zorgen ervoor dat opdrachtgevers intensief worden begeleid in alle fasen van een project met als uiteindelijke doel een hoger rendement te behalen binnen exploitaties.

Visie

TEHA levert een scala aan producten voor de bouwwereld, van enkelvoudige kozijnen tot compleet ingerichte woningen. Door jarenlange ervaring en hoogwaardige technische kennis heeft TEHA zich ontwikkeld van een traditioneel productiebedrijf tot een construerend bedrijf. TEHA construeert op maat en streeft daarbij naar de hoogste kwaliteit en naar een totaaloplossing met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.     

De opdrachtgever staat daarbij steeds centraal en door haar innovatieve karakter en construerende aanpak is TEHA in staat aan de meest bijzondere en eigentijdse wensen van de opdrachtgever te voldoen. Dit samenspel van krachten vindt plaats te Haaksbergen. Hier wordt voortdurend gewerkt aan de verbetering van kennis en vakmanschap.

De wijze waarop TEHA haar product, haar opdrachtgevers en de toekomst tegemoet treedt, ligt krachtig ingebed in de allesomvattende persoonlijke uitstraling van TEHA. Deze persoonlijke uitstraling is al decennia lang de pijler van het familiebedrijf TEHA.

Kennisbron

Door onze jarenlange ervaring heeft TEHA veel kennis opgebouwd. Zowel door ervaring uit de praktijk als vanuit de ontwikkeling van innovatieve technieken. Kennis die we continu onderhouden en uitbreiden, zodat we voorop kunnen blijven lopen in de markt. Als bouwpartner willen wij graag dé bron van kennis zijn en stellen onze expertise beschikbaar aan onze opdrachtgevers.

Op onze mensen kunt u bouwen

De krachten bundelen om samen een doel te bereiken, dat is onze doelstelling. Als producent staan we dicht bij de praktijk, waardoor we een bron van praktijkkennis opgebouwd hebben. Maar ook als ontwikkelaar van nieuwe producten hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan, zowel bezien vanuit de eisen die de markt stelt aan producten als vanuit de resultaten van onze afdeling productontwikkeling zelf. Resultaten van onze eigen testbank, waar de nieuw te ontwikkelen producten getoetst en gecertificeerd kunnen worden, en vanuit ons laboratorium, waarin we vele mogelijkheden voor het optimaal aanbrengen van verfsystemen door en door testen en controleren. Al met al kennis en ervaring die wij beschikbaar stellen aan onze opdrachtgevers. Deze bron van kennis maakt het mogelijk eventuele moeilijkheden binnen projecten al in een vroeg stadium te kunnen achterhalen én bestrijden. Zo komen we samen tot succesvolle oplossingen.