TASK

TASK

Website
Overige informatie

Groenewoudsedijk 51, 3528 BG Utrecht

Postbus 3047, 3502 GA Utrecht

Telefoon: (030) 281 93 00

Fax: (030) 281 93 02

E-mail: info@task.nl

www.task.nl

Bouwen op mensen is voor TASK meer dan een slogan. Als projecten- en kennisorganisatie bouwen wij op de expertise en ervaring van onze medewerkers. Het is tenslotte hun professionaliteit die garant staat voor een succesvolle uitvoering van uw project. Persoonlijke coaching en begeleiding, creativiteit en een open communicatie zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend en zelfs onontbeerlijk.

Samenwerking, flexibiliteit, kwaliteit en ambitie zijn voor TASK belangrijke kernwaarden. Onze contacten met opdrachtgevers en medewerkers kenmerken zich door respect, openheid en gedrevenheid. Zo zijn wij steeds weer in staat om de juiste “match” tot stand te brengen. De optimale oplossing voor een specifieke vraag. Op deze manier kunnen we bedrijfsprocessen en projecten op een hoger plan brengen. We vinden het een uitdaging om ons – samen met onze opdrachtgevers en medewerkers – te blijven ontwikkelen in veeleisende projecten.

Onze managers, projectleiders, adviseurs en project/procesondersteuners zijn HBO en universitair geschoold en hebben minstens vijf jaar werkervaring. TASK opereert al ruim 14 jaar over de volle breedte van de hedendaagse opgaven in de ruimtelijke ontwikkeling. In onze organisatiestructuur zijn de belangrijkste opgaven geclusterd, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de expertise van onze specialisten.

Ieder project draait uiteindelijk maar om één ding: de mensen. Het succes van een project wordt bepaald door de expertise en de betrouwbaarheid van de mensen. Als ervaren projectenorganisatie weet TASK als geen ander dat u wilt kunnen bouwen op mensen. Voor ons komen onze mensen dan ook op de eerste plaats. Voor u betekent dat, dat u kunt rekenen op kennis, kunde en continuïteit. U kunt rekenen op de kwaliteiten van onze ervaren managers, projectleiders, adviseurs en project/procesondersteuners.

De werkgebieden van TASK zijn onderverdeeld in twee business-units, waardoor wij zo goed mogelijk kunnen voldoen aan uw gespecificeerde vraag.
Onze business-units zijn:

  • Projectdetachering
  • Consultancy