Mediabureau STROOM

Mediabureau STROOM

Branche
Advertising Services
KvK nummer
24331208
Opgericht
2002
Aantal medewerkers
40
Adres

STROOM Rotterdam
Vasteland 40
3011 BM Rotterdam
Telefoon: 085 018 47 70
E‐mail: contact@stroom.com

STROOM Amsterdam
Johan van Hasseltweg 27
1021 KN Amsterdam

Website
Social media

Over STROOM

Als fullservice mediabureau is mediastrategie, -planning en -inkoop, de kern van onze expertise. Resulterend in een goedgeorganiseerde administratie, optimalisatie en evaluatie van campagnes. Dit doen we voor alle mediumtypes, zowel videogerelateerd: TV, online video en bioscoop, als audiogerelateerd: radio, podcasts en platformen als Spotify. Daarnaast buitenreclame (analoog en digitaal), dagbladen, magazines, huis-aan-huisbladen en folders. Binnen het digitale spectrum geven wij advies over display advertising (al dan niet programmatic ingekocht), social media, influencermarketing, SEA, SEO, affiliate marketing en contentpartnerships.De strategieën en learnings van o.a. Byron Sharp, Daniel Kahneman en Binet&Field helpen ons bij het behalen van uw lange- en kortetermijndoelstellingen.

De toegevoegde waarde van STROOM: merk- en marketingcommunicatie.

Het draait niet alleen om media bij STROOM. We zijn een partner in communicatie voor de klant en kijken ook graag mee op merk- en marketingcommunicatie gebied. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. Zo helpen we je met het groeien van de business en als de business groeit, dan groeien wij mee.

We zijn een energiek team met passie voor media, reclame en marketing. En dat doen we goed, zeggen onze klanten. De gewonnen prijzen en awards in de afgelopen jaren zijn daar het bewijs van.