SPS

SPS

Branche
IT
Website
Overige informatie

SPS

Buitenomweg 17

2811 BM Reeuwijk

Telefoon: (0182) 30 22 22

E-mail: info@sps.nl

www.sps.nl

SPS helpt organisaties en managed service providers om service- en bedrijfsgericht te zijn. Met SPS verhoogt u de kwaliteit en het rendement van uw IT-beheer. Wij hebben dit sinds 1994 bij meer dan 300 organisaties gerealiseerd in verschillende branches.

Kwaliteit en rendement van uw IT-beheer verhogen
De complexiteit van systemen neemt toe, gebruikers verwachten dat alles altijd en overal werkt, kosten moeten omlaag en IT moet steeds meer aantoonbare waarde toevoegen aan de business.
U zoekt een IT partner waarmee u, als interne of externe IT-dienstverlener, een professionele en servicegerichte IT organisatie inricht.

Uw IT partner
Wij zijn de ontwikkelaar van Gensys™ Business Service Management software en aanbieder van RES-Q IT-beheerdiensten. Een combinatie waardoor  u de keuze “insourcen of outsourcen” niet vooraf hoeft te bepalen.

Onze focus is op Managed Service Providers en IT-afdelingen van middelgrote organisaties met een servicegerichte en bedrijfsgerichte benadering.

Wij zijn een innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise en -ervaring vanaf 1994 bij meer dan 300 gerenommeerde organisaties.

Wij zijn specialist in het inrichten van beheerorganisaties en -processen, waarbij continuïteit van en inzicht in bedrijfsprocessen onderscheidend zijn.

Wij willen dat u excelleert in IT-beheer
Wij zien het als onze missie om IT dienstverleners en IT afdelingen te ondersteunen bij het veranderingsproces van technology provider tot service provider. Waarbij het niet uitmaakt of u diensten levert aan interne of externe klanten. Iedereen verwacht de continue en optimale beschikbaarheid van IT. Wij zorgen voor de technologie en de diensten die dat mogelijk maken, zodat u zich kunt richten op het leveren van uw service.

De kracht van SPS ligt in onze geïntegreerde Business Service Management oplossing Gensys, de “ERP” voor uw beheerorganisatie en die van SPS want onze beheer-, datacenter- en clouddiensten worden bestuurd met Gensys.

De volwassenheid van IT-beheer laten toenemen
SPS onderscheidt zich door een servicegerichte en bedrijfsgerichte benadering van beheer. In combinatie met de ervaring van onze specialisten kunnen we een totaaloplossing bieden die zowel IT-afdelingen als IT-dienstverleners aanspreekt. En waarvan al meer dan 300 organisaties in het bedrijfsleven en de publieke sector gebruik maken.