Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen

Branche
Education Administration Programs
KvK nummer
11058607
Opgericht
1980
Aantal medewerkers
575
Adres

Bezoekadres
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel

Postadres
Postbus 266
5300 AG  Zaltbommel
Telefoon 0418-680800
E-mail info@sn.nl

Website
Social media

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al ruim 40 jaar. En met succes!

Wij zorgen voor ontwikkeling van talenten en vaardigheden die er toe doen. Met slimme leer- en ontwikkeltrajecten en gedegen advies zorgen wij voor bevlogen medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten. Meer weten over wie we zijn en wat we doen?

Missie en visie

Bij Schouten & Nelissen geloven wij dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen die er werken. Ons motto luidt niet voor niets: ‘het schip is zo sterk als zijn bemanning’. En dus gaan onze trainers, coaches en adviseurs graag aan de slag met mensen, om hun potentieel vrij te maken en te verbinden met organisatiedoelstellingen. Individueel of in teamverband, vanuit concrete doelen en ambities. Dit leidt tot betere resultaten, meer plezier in het werk en versnelling van innovatie!

Hoe wij het verschil maken?

  • Betere resultaten. Door uit te gaan van de ambities van mensen en potentieel talent te ontwikkelen is er een toename in kwaliteit en efficiëntie.
  • Meer plezier in werk. Door verbinding met de eigen waarden raken mensen gemotiveerder en meer geïnspireerd.
  • Sneller innoveren. Diversiteit, betere teamsamenwerking en doelgerichtheid leidt tot meer creativiteit

Talent ontwikkelen

Kortom, bij Schouten & Nelissen leren we mensen te excelleren. We reiken ze de juiste middelen aan om in een veranderlijke werkomgeving succes te boeken door hun sterke kanten en talenten verder te ontwikkelen, zodat ze het beste uit zichzelf halen. Assertiviteit speelt daarbij een belangrijke rol, omdat dit leidt tot open communicatie en authentieke relaties. Dit creëert een uitdagende werkomgeving met ruimte voor groei en innovatie.

Internationale speler
Onze succesvolle aanpak hebben we ook over de grenzen geïntroduceerd. Onder de merknaam Schouten Global zijn wij internationaal actief in zo’n 53 landen en hebben we vestigingen in China, Polen, Duitsland, België en Rusland. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Dit, opgeteld met onze jarenlange ervaring, maakt dat we als geen ander in staat zijn nationaal en internationaal opererende bedrijven te helpen bij een efficiënte uitrol van internationale ontwikkeltrajecten. Wij richten ons daarbij op de ontwikkeling van díe kerncompetenties (soft skills) die in de basis het succes van bedrijven bepalen.