RSM Netherlands Holding

RSM Netherlands Holding

Branche
Audit, tax & consulting
KvK nummer
34288610
Opgericht
1963
Aantal medewerkers
600
Adres

RSM Netherlands Holding N.V.
Mercuriusplein 9
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 30
2130 AA Hoofddorp

Telefoon: (023) 530 04 00
E-mail:  info@rsmnl.nl

Website
Social media

RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel)grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 650 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Wij geloven in langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op het kennen van elkaars behoefte en ambitie. Juist door de tijd te nemen en goed te luisteren kun je elkaar optimaal van dienst zijn. Dit geldt voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een betrokken, verantwoordelijke, eigenzinnige en vernieuwende wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood.

RSM heeft ook oog voor onze collega’s; onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat collega’s lang aan ons verbonden blijven. Vitaliteit en ontwikkeling zijn twee belangrijke speerpunten binnen RSM. Of je nu in de startblokken van je carrière staat of juist meer ervaren bent. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Bezoek de RSM website of neem contact met ons op via info@rsmnl.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of ben je geïnteresseerd in onze cultuur, onze vacatures en wil je eens kennismaken? Kijk dan op Werken bij RSM.