Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Branche
Civiele techniek
KvK nummer
55525474
Opgericht
1881
Aantal medewerkers
5.001-10.000
Adres

Laan 1914 35
3818 EX Amersfoort

Postbus 1132
3800 BC Amersfoort

Telefoon: 088-348 20 00

E‐mail: info@rhdhv.com

Social media
Overige informatie
Specialismen: Aviation, Flood Protection, Hospitals, Light Industry – Food & Beverage, Light Industry – Manufacturing & Logistics, Ports Shipyards & Terminals, Tunnels & Underground Structures, Water and Wastewater Treatment, Water Edge Development & Land Reclamation en Maritime Consultants

Royal HaskoningDHV is al meer dan 137 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.