Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Branche
Internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagmentbureau
Aantal medewerkers
7.000
Overige informatie

Global Head Office

Bezoekadres:

Laan 1914 nr. 35
3818 EX Amersfoort
Postadres:
Postbus 1132
3800 BC Amersfoort

Telefoon: 088-3482000

E-mail: info@rhdhv.com

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagmentbureau. Onze professionals leveren hun diensten op het gebied van assetmanagement, energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, strategie, transport, stedelijke en landelijke ontwikkeling, water management en water technologie.

Onze professionals leveren hun diensten aan publieke en private klanten vanuit 100 kantoren in 35 landen. Zij worden daarin ondersteund door de kennis en ervaring van onze 7.000 collega’s overal ter wereld.

We focussen op het leveren van toegevoegde waarde voor klanten en daarbij richten we ons ook op de uitdagingen waar samenlevingen wereldwijd voor staan. Hieronder vallen de groeiende wereldbevolking en de gevolgen die dit heeft voor onze dorpen en steden, voor de vraag naar schoon drinkwater en watermanagement, voor verkeer en transport en het beheer van hulpbronnen. 

 

Door het nemen van initiatieven in duurzame ontwikkeling en innovatie, werken we gezamenlijk met onze klanten aan oplossingen voor een duurzamere samenleving; nu en in de toekomst.

 

Daarom hebben we gekozen voor 'Enhancing Society Together' (met elkaar werken aan een betere samenleving) als onze richtinggevende visie. Met elkaar is belangrijk omdat we geloven dat waardevolle oplossingen voor de toekomst alleen in samenwerking met onze partners, klanten en andere stakeholders gecreëerd kunnen worden. Wij verwachten dat klant-leverancierrelaties zich ontwikkelen tot partnerships die gezamenlijke initiatieven opstarten waarin iedere partij een eigen rol en verantwoordelijkheid heeft.

 

Onze wortels liggen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Daarnaast hebben we solide posities opgebouwd in Indonesië, Thailand en Noord- en Zuid-Amerika en zijn we al jarenlang actief in Afrika en het Midden-Oosten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in Amersfoort.