RoutIT

RoutIT

Adres

RoutIT
Maxwellstraat 51
6716 BX Ede
Telefoon: 088-437 26 87
E‐mail: hr@routit.nl

Website
Social media
RoutIT levert uitsluitend indirect via lokale partners een compleet dienstenpakket, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Daarmee heeft de lokale en vertrouwde partner nog maar één aanspreekpunt nodig en kunnen zijn klanten optimaal worden bediend. Ons dienstenpakket bestaat uit; Connectivity, VoIP, Security, Cloud en Mobile. Daarnaast biedt het bedrijf voor haar partners ook Marketing services aan.

Bent u een ICT bedrijf en geïnteresseerd om de diensten van RoutIT aan uw klanten aan te bieden of bent u een eindklant en geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op.

ISO 27001

ISO 27001 Ons bedrijf is officieel ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Uw data is een belangrijk bedrijfsmiddel, dat overal en altijd toegankelijk moet zijn. Dat vereist passende bescherming en beveiliging. Voor partners en de eindklanten van onze partners onderstreept deze certificering onze inspanningen voor een kwalitatief hoogwaardige en veilige dienstverlening