RapidSugar

RapidSugar

Branche
Marketing - Internet
Aantal medewerkers
>35
Website
Overige informatie

Delflandlaan 4
1062 EB ??Amsterdam
Telefoon: 020-3469010
E-mail: info@rapidsugar.nl

Over ons

Wij lossen marktbewerkingsvraagstukken op. In een tijd dat mensen zich afschermen voor contact. Terwijl de manieren waarop je mensen in principe kan bereiken, legio zijn.

We doen dit sinds 1999. Toen alleen voor e-mail. Nu voor e-mail, web, mobiel en social media. Voor campagnes en applicaties die meer opleveren dan ze kosten. Zeggen onze klanten.

Filosofie

De kern van RapidSugar is het Permission-based Marketing gedachtegoed. Ons vertrekpunt is de persoon met wie je in gesprek wilt komen. Wat weet je van hem of haar? Kennen we zijn of haar rituelen en ‘ritme’. Heb je toestemming hem of haar te mogen storen? Via welk kanaal en op welk moment? Opdat het ‘U komt als geroepen’ gevoel ontstaat.

Inlevingsvermogen

RapidSugar werkt voor merken en bedrijven die een omslag maken van massa naar maatwerk in marketingcommunicatie. En daarin een slagvaardige partner zoeken.

Praktisch en ervaren

Ons vak is kennisintensief. Het gaat immers niet om een tooltje of e-mailnieuwsbrief per se. Maar om de manier waarop je er resultaat mee behaalt. RapidSugar kent de vele valkuilen en sprookjes. En hoe ermee om te gaan.

Medewerkers

Bij RapidSugar werken mensen met diverse achtergronden en groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het volle besef dat ons werk direct impact heeft op de top- en bottomline van onze klanten. We vinden het daarom belangrijk intensief met onze klanten en relaties samen te werken.