Randstad HR Solutions

Randstad HR Solutions

Branche
HR
KvK nummer
34233943
Opgericht
1960
Aantal medewerkers
1.000
Adres

Randstad Nederland
Diemermere 25
1112 TC  DIEMEN
Telefoon: 020-5695911

Postadres
Postbus 12600
1100 AP  AMSTERDAM-ZUIDOOST

Randstad HR Solutions
voor HR-advies en oplossingen
Telefoon: 0800-9433766

Website
Social media

Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

onze ambities

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Het bedrijf is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

over randstad

Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen. Als echte ondernemer luisterde Goldschmeding naar zijn klanten, naar zowel het bedrijf als de kandidaat, en nam hij de tijd en de moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan.