QlikTech

QlikTech

Branche
BI-Software
Adres

QlikTech Netherlands B.V.
Evert van de Beekstraat 1
1118 CL Schiphol Centrum
Phone: +31 (0)23 727 1900
infonl@qliktech.com

Website

QlikTech is opgericht met de gedachte dat het bij Business Intelligence (BI) moet gaan om de zakelijke gebruikers. Traditionele BI-oplossingen zijn opgeblazen, complexe software stacks die gebruikers verwarren en frustreren.

Al ruim 18 jaar richt QlikTech zich op het vereenvoudigen van besluitvorming door zakelijke gebruikers binnen organisaties. Wij zijn pioniers op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe, eenvoudige manieren om data toegankelijk, eenvoudig te beheren en interactief te maken. Ons QlikView Business Discovery Platform wordt erkend als een baanbrekende oplossing. Met de combinatie van een continue focus op het succesvol maken van onze klanten en een levendige, gedreven gebruikersgroep, is het niet vreemd dat meer dan 24.000 bedrijven en 570.000 gebruikers in meer dan 100 landen klant zijn van QlikView. Deze klanten rapporteren een klanttevredenheidspercentage van 96%, waarmee we in deze branche de absolute maatstaf zijn.

Wij leveren software die u inzichten geeft – van de ‘bottom up’

Traditionele BI software is moeilijk in het gebruik, duur in onderhoud en dwingt gebruikers om in vooraf bepaalde paden te denken. Door de data daar te plaatsen waar gebruikers de data zelfstandig kunnen ontdekken, delen en naar eigen inzicht kunnen combineren zet QlikView deze begrippen op zijn kop. Zo ontstaan er nieuwe kansen en worden er betere beslissingen genomen. Wat als iedereen in uw organisatie elke vraag kan beantwoorden?

Hoe verandert dat uw bedrijf?

Wat als gebruikers eenvoudig toegang zouden hebben tot de gegevens die ze zoeken? Deze gegevens zelf kunnen onderzoeken in een heldere, intuïtieve interface en gemakkelijk, met slechts een aantal muisklikken, veranderingen kunnen maken in hun selecties? Vergelijk dit scenario met een scenario waarin de gebruikers wordt opgelegd welke data ze kunnen gebruiken en waarbij dezelfde data vervolgens verpakt wordt in een rapport dat niet aansluit op datgene wat ze nodig hebben. Het eerste scenario is QlikView. In plaats van ‘top down’ inzichten naar de gebruikers te duwen, stelt onze software gebruikers in staat om op hun eigen houtje inzichten te ontdekken, op elke denkbare plaats in de organisatie maar ook daarbuiten, inclusief in de ‘cloud’, op een laptop of mobiel apparaat. Wij vereenvoudigen de besluitvorming door samenwerking.

 

Het QlikView Business Discovery Platform wordt mogelijk gemaakt door onze eigen, gepatenteerde, associatieve, in-memory technologie. Deze maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van computervermogen, om grote en uiteenlopende datasets in een paar seconden te consolideren en presenteren aan de gebruiker. QlikView voegt toe wat mist bij traditionele BI oplossingen: een manier die gebruikers in staat stelt hun mouwen op te stropen en te beginnen met het genereren van nieuwe zakelijke inzichten. Vandaag nog.