Pinkelephant

Pinkelephant

Branche
ICT
Aantal medewerkers
800
Website
Overige informatie

Vestigingen:

Naarden
Gooimeer 18
1411 DE Naarden

???s-Hertogenbosch
Rietveldenweg 72
5222 AS ???s-Hertogenbosch

Deventer
Maagdenburgstraat 10-B
7421 ZB Deventer

Groningen
Kielerbocht 15
9723 JA Groningen
Tel: 088 235 66 55
Fax: 088 235 66 99

Email adressen:
Algemeen: info@pinkelephant.nl
Vacatures: werk@pinkelephant.nl
Sales: vbd@pinkelephant.nl

Financi??le administratie
Postbus 134
Rietveldenweg 72
5201 AC ???s-Hertogenbosch

Al onze leveringen en diensten geschieden volgens de Algemene Voorwaarden, gedeponeerd onder nr. 32055081 bij de K.v.K. voor Gooi- en Eemland.
BTW-nummer: NL0092.63.342.B.01

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten. Sinds de oprichting in 1980 ziet Pink Elephant een belangrijke synergie tussen bedrijfsdoelstellingen, kennis en ondernemerschap van mensen en de manier waarop IT een belangrijke bijdrage levert om innovatie mogelijk te maken en het onderscheidend vermogen naar de markt te vergroten. Pink Elephant is actief in meer dan 20 landen en levert Enterprise App Services, IT Services en Education Services.

Waar staat Pink Elephant voor?

Het nieuwe Pink Elephant is ontstaan uit het samenbrengen van de Nederlandse IT dienstverlener Nobel en het gevestigde Pink Elephant, de gerenommeerde expert op het gebied van service management, consultancy en training. Als business-innovator en kennisleider stelt Pink Elephant opdrachtgevers wereldwijd in staat om de kennis en creativiteit binnen hun organisatie te vertalen naar bedrijfsresultaten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

 

Visie

Bedrijfstransformatie is essentieel in een tijd waarin veranderingen in de markt, o.a. onder invloed van technologische ontwikkelingen, elkaar steeds sneller opvolgen. De kennis en creativiteit die binnen organisaties aanwezig zijn, worden vaak onvoldoende benut doordat zowel de IT als de bedrijfsprocessen niet wendbaar genoeg zijn. Bedrijven moeten investeren in de nieuwe realiteit van snel en daadkrachtig reageren op alle veranderingen, het toenemend belang van kennisdeling en bovendien meer aandacht hebben voor de verbinding tussen de mens en IT. Pink Elephant biedt de mensen en de middelen waarmee organisaties de volgende stap kunnen maken in hun bedrijfstransformatie.

 

Missie

Pink Elephant is de technologieradar die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. De belangrijkste middelen daarbij zijn flexibele IT-systemen en nieuwe manieren om mensen met elkaar te laten communiceren en samenwerken. Met Pink Elephant als partner kunnen bedrijven losbreken uit hun traditionele businessmodellen en processen door innovatieve technologie, training en consultancy in te zetten. Zo wacht een succesvolle toekomst door de juiste inzet van mensen en IT.