Oranjewoud

Oranjewoud

Branche
Ingenieursbureau
Website
Overige informatie

Bezoekadres:
Beneluxweg 7
4904SJ ??Oosterhout
Postadres:
Postbus 40
4900AA ??Oosterhout
Telefoon: 0162-487000
E-mail: info@oranjewoud.nl

Een wereld vol mogelijkheden!
Prettig wonen, werken, reizen en recreëren kan alleen als we grip krijgen op ruimte. Oranjewoud is daarom actief op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit, bouw en vastgoedzaken tot landelijk gebied, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie. Dat doen we in Nederland, maar ook internationaal. Onder aansturing van een Friese ondernemer werd Oranjewoud ruim een halve eeuw geleden groot in landinrichting. Inmiddels heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een allround partner die veel meer is dan een ingenieursbureau.

Missie

Oranjewoud N.V. wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen voor alle facetten van onze leefomgeving, waarin we wonen, werken, recreëren en reizen.

Wij werken op basis van de volgende kernwaarden:

 

Ondernemend
Oranjewoud heeft ambities als het gaat om de vormgeving van de wereld om ons heen. Ons uitgangspunt? Werken in een wereld vol mogelijkheden! Dat betekent voor ons kansen benutten en weloverwogen risico’s nemen. Niet vastroesten in gebaande paden, maar zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of simpelweg een efficiëntere methode. Dynamiek bereik je nooit alleen, dus ondernemen doen we met elkaar. Als medewerkers onderling én samen met opdrachtgevers en partners.

 

Mensgericht
Onze opdrachtgevers geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn ons kapitaal. Bovendien staat de mens centraal in de leefomgeving waar wij aan werken. Ons doel? Prettig wonen, werken, reizen en recreëren. Om dat te realiseren, bieden we visie met oog voor realiteit. Dus we zijn resultaatgericht, maar letten óók op maatschappelijke belangen, milieu, de (financiële) speelruimte en de mens achter het werk. Voor ons is investeren in duurzame relaties daarom heel vanzelfsprekend.

 

Ontwikkeling
Een klein land vraagt om grote ideeën. Daarom creëren wij ruimte voor groei. Binnen ons bedrijf vertalen we dat in voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En in ons werk betekent het dat we ruimte zoeken in denken en doen. Letterlijk, door bijvoorbeeld over landsgrenzen te kijken, maar ook figuurlijk, door ideeën en plannen te laten groeien. Ons streven? Vraagstukken daadwerkelijk oplossen. Dat vraagt om een combinatie van kennis, ervaring, innovatie en creativiteit, maar bovenal om ruimte!

 

Karakter
Bijna zestig jaar ervaring en een no-nonsense mentaliteit maken dat Oranjewoud stevig met beide benen op de grond staat. Wij willen een partner zijn in het ontwikkelen van duurzame en integrale oplossingen voor alle facetten van onze leefomgeving. Onafhankelijk, deskundig en altijd met respect voor de omgeving. Onze grondhouding? Staan voor wie je bent! Als bedrijf, als medewerker en als mens.