OrangeValley

OrangeValley

Branche
Internet
KvK nummer
30244390
Opgericht
2008
Aantal medewerkers
60
Adres

OrangeValley
De Corridor 27
3621 ZA Breukelen
Telefoon: (030) 820 02 00
E-mail: info@orangevalley.nl

Website
Social media

Over OrangeValley

OrangeValley staat voor het behalen van grensverleggende resultaten voor onze opdrachtgevers. Grensverleggende resultaten behalen wij dankzij onze jarenlange online marketing ervaring, de expertise van onze consultants en onze visie op digital marketing. Als toonaangevend data driven marketing bureau krijgen we hoge waardering in ons vakgebied en staan we ieder jaar in de Emerce Top 5. We groeien mee met de snelgroeiende online markt en investeren daarom continu in de groei van onze consultants.

De beproefde aanpak van OrangValley is gebaseerd op ons maturity model, diverse methodes en tooling. Wij delen onze kennis graag via gratis whitepapers op onze website, het schrijven voor vakbladen of door te spreken op congressen en evenementen. Onze voldoening halen we uit het behalen van grensverleggende resultaten voor onze opdrachtgevers.

Onze dienstverlening loopt van online strategie en het maken van de businesscase tot het daadwerkelijk verbeteren van de resultaten bij bedrijven in de Benelux, maar ook steeds vaker Internationaal.

Onze specialisaties: Online strategie, Zoekmachine optimalisatie, Zoekmachine adverteren, Display advertising, Web analytics, Conversie optimalisatie, Performance optimalisatie, Contentmarketing en Mobile App Tracking.