Olympia Nederland

Olympia Nederland

Branche
Staffing & Recruiting
KvK nummer
27332657
Opgericht
1969
Aantal medewerkers
700
Adres

Olympia Nederland
Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Telefoon: (070) 338 10 50
E-mail: olympia@olympia.nl

Website
Social media

Ieder mens heeft een unieke waarde die tot uiting komt via werk. Daarom kijken wij naar iemands talent. Dagelijks doen 750 medewerkers en 16.000 flexkrachten werk dat ertoe doet via Olympia. Voor organisaties die dat ook belangrijk vinden.

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Alles over de sociaalmaatschappelijke impact die wij maken op mens, maatschappij en milieu lees je in ons laatste Maatschappelijk Jaarverslag.

Specialist in zes segmenten
Wij vinden de beste mensen voor jou in de logistiek & transport, productie, techniek, klantcontact, commerciële administratie en gemeentelijke overheden. Ontdek wie we zijn en wat voor je kunnen doen?

MKB
Om door te groeien of op te bouwen na corona, heb je de juiste medewerkers nodig. Al 51 jaar zetten wij onze expertise in om MKB-ondernemers te laten groeien. Maak hier een afspraak met ons.

Onderzoek
Wist je dat onderzoek van stichting KIRC en Olympia uitwijst dat de zingeving van klantcontactwerk is toegenomen?

Dat is goed nieuws voor het imago van het beroep. Lees hier het hele onderzoek.

Werken bij Olympia
Wij groeien hard en zijn op zoek naar bevlogen collega’s. Wil jij bijdragen aan een toekomst waarin mensen werk doen dat ertoe doet? En wil jij zelf ook ervaren hoe het is om betekenisvol werk te doen? We gaan graag met je in gesprek.