Nxs

Nxs

Branche
ICT - Internet
Aantal medewerkers
45
Website
Overige informatie

Kantoor en correspondentieadres
Nxs Internet BV
Kabelweg 37
1014 BA ??Amsterdam
Telefoon: 020-5811070
E-mail: info@nxs.nl
Datacenter DCG Amsterdam
Kabelweg 48 a
1014 BB ??Amsterdam
Datacenter Global Switch
Johan Huizingalaan 759
(ingang Henk Sneevlietweg)
1066 VH ??Amsterdam

Nxs Internet

Met ruim tien jaar ervaring in de wereld van hosting weten wij hoe belangrijk een stabiele hosting partner voor u is. Op de volgende pagina's leest u waarom Nxs Internet de juiste partner in hosting voor u is:

Wie zijn wij

Nxs Internet is één van de grotere zelfstandige dienstverleners op de Nederlandse hostingmarkt. Wij bieden Internet services aan, variërend van domeinregistraties tot virtuele-, colocated-, streaming- en dedicated hosting en rackspace. Tevens ontwikkelen wij verschillende streaming videodiensten, waar mediabedrijven enthousiast gebruik van maken. Nxs Internet is sterk groeiend, heeft een succesvolle klantenbeoordeling en is winstgevend.

 

Met meer dan tien jaar dienstlevering in de hostingwereld hebben wij naast veel ervaring ook een duidelijke visie op de Nederlandse hostingmarkt ontwikkeld. Onlangs is Nxs door Deloitte verkozen tot de 'Technology Fast 50'. Dit zijn de Nederlandse top 50 technologiebedrijven die onderling zijn vergeleken op basis van percentuele groei en het aanbieden van kwalitatief hoogstaande services in de afgelopen vijf jaar. In een markt waar aanbieders vechten om de laagste aanbiedingen heeft Nxs Internet altijd vastgehouden aan kwalitatief zeer hoge dienstverlening tegen een constante prijsvoering.

 

Wat is de Nxs Internet visie?

Particuliere en zakelijke klanten voor internet services vragen steeds meer om een transparante en duidelijke markt. Vocabulaire, toepassingen, producten, services en prijsstelling moeten daarbij minder complex gemaakt worden waardoor voorkomen wordt dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Wat is de missie van Nxs Internet?

Nxs Internet wil daarom in deze markt naast een optimale dienstverlener een transparante, toegankelijke en stabiele partner voor haar klanten zijn. Immers, als je weet waar je het over hebt dan hoef je niet moeilijk te doen. Met andere woorden; Nxs Internet houdt het simpel.

 

Waar staan wij voor?

In onze dienstlevering staan wij voor professionaliteit en duidelijkheid. De uiterst belangrijke prijs/kwaliteit verhouding wordt hierbij continu in de gaten gehouden, onze taal is no-nonsense en waar mogelijk met een stukje humor. Ons motto: doe maar gewoon en doe dat extreem goed, dan doe je al gek genoeg!

 

Het team

Nxs Internet bestaat uit een team van 45 enthousiaste professionals met enerzijds veel (technische) knowhow en anderzijds gevoel voor het menselijke aspect van de webhosting wereld. Het team doet er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de uitvoer van uw internetactiviteiten.