Neomax

Neomax

Branche
ICT - Detachering
KvK nummer
39098789
Opgericht
2010
Aantal medewerkers
>100
Adres
Hoofdkantoor Almere
Transistorstraat 42-II
1322 CG Almere
Telefoon: 088 536 37 29
E-mail: info@neomax.nl
Kantoor Rotterdam
Haringvliet 90
3011 TG Rotterdam
Telefoon: 010 20 048 00
Website
Social media

Wij willen een meerwaarde creëren voor onze IT-specialisten

Simpel gezegd streeft neomax ernaar de grootste, persoonlijke ambities van IT’ers waar te maken. Dit doet neomax door talent de beste plek te geven om zich te ontwikkelen. 

Ons bedrijf onderscheidt zich in de markt door de sterke focus op de soft skills van haar IT’ers. De werkwijze richt zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen een belangrijke rol in de werving. Door sterke, persoonlijke kwaliteiten van IT-specialisten te koppelen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers, helpen we de ICT verder vooruit. Deze manier van denken werkt, en wordt door alle betrokken partijen ervaren als een groot pluspunt.

Bij ons draait het altijd om medewerkers, de klant en het team. Neomax is pas tevreden als iedereen in deze relatie blij is.3xBLIJ is overigens geen missie maar een mentaliteit. 3xBLIJ is dus ook; rendement, kwaliteit, service.

Met deze mentaliteit willen wij meerwaarde creëren voor onze IT-specialisten. Hoe mooi is het als ze later trots terugkijken op hun CV en zeggen: ‘Neomax was de beste stap in mijn carrière’. Hiermee dragen wij actief bij aan goede carrières.