Nederlandsch Octrooibureau

Nederlandsch Octrooibureau

Branche
Zakelijke dienstverlening
Overige informatie
Den Haag
J.W. Frisolaan 13
2517 JS ??Den Haag
Postadres:
Postbus 29720
2502 LS ??Den Haag
Telefoon: 070-3312500
E-mail: info@octrooibureau.nl

Ede
Bennekomseweg 43
6717 LL ??Ede
Telefoon: 0318-707000

Eindhoven
Kennedyplein 236
5611 ZT ??Eindhoven
Telefoon: 040-2393740

Over Nederlandsch Octrooibureau

In een innovatieve, kennisintensieve markt is de waarde van een organisatie voor een groot deel afhankelijk van intellectuele eigendomsrechten, zoals octrooien, merken en modellen. Het beschermen van uw intellectuele eigendom is een specialistisch proces dat een zorgvuldige aanpak vergt. Nederlandsch Octrooibureau kan u op dit gebied veel zorgen uit handen nemen. Een goede octrooi-, merken/modellenstrategie bespaart kosten en kan u geld opleveren.

Specialisten

De octrooigemachtigden van Nederlandsch Octrooibureau onderscheiden zich door de combinatie van technische en juridische kennis gecombineerd met inzicht in de  businessomgeving waarin u opereert. Op onze juridische afdeling werken specialisten op het gebied van merken, modellen en overeenkomsten. Door onze expertises te bundelen kunnen wij u van een zo compleet mogelijk advies voorzien. Daarnaast beschikken de specialisten van Nederlandsch Octrooibureau over de meest up-to-date kennis van de IE-markt, die zij aanwenden om uw IE-portefeuille zo optimaal mogelijk te kunnen beheren.

 

Kantoren

Nederlandsch Octrooibureau heeft kantoren in Den Haag, Ede en Eindhoven. Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare partner met kennis van zaken? Neem contact op met een van onze adviseurs.

 

Tier 1

Nederlandsch Octrooibureau heeft een tier 1-notering voor Nederlandse bureaus voor het behandelen van octrooien en een tier 2-notering voor het behandelen van merken in de Benelux (Managing IP Survey 2010).