Navara Group BV

Navara Group BV

Branche
ICT - Mobile Application Management
Aantal medewerkers
115
Adres

Navara
Hoofdstraat 244
3072 LK Driebergen
Telefoon: (0343) 44 56 78
E-mail: info@navara.nl

Website

Navara is leidend op het gebied van Mobile Application Management (MAM) oplossingen en Enterprise Apps met ruim 240 klanten in Nederland. Deze klanten bevinden zich met name in de zorgbranche, financiële sector en binnen overheidsinstellingen. Navara streeft ernaar de beste leverancier te blijven van App(lication)s en integratiediensten die ‘Applification‘ bij onze klanten helpen verbeteren waardoor hun prestaties geoptimaliseerd worden. Daarbij combineren wij onze visie met klantgerichtheid.

Het team van Navara bestaat uit ervaren specialisten op verschillende terreinen binnen de ICT. Hierdoor werken wij constant met innovatieve methoden. De kennisdeling is professioneel door de eenvoud van projectteams. ‘Houd het simpel’ is daarom een veel gebruikte term binnen onze organisatie. Deze filosofie passen wij dagelijks toe door helder en overzichtelijk te communiceren met onze stakeholders.

De organisatie

Bij Navara werken we voor mooie klanten in diverse branches. Medewerkers zijn betrokken bij de klant en trots op de organisatie. Vanuit verschillende afdelingen slaan we de handen ineen om prachtige nieuwe projecten op te leveren.

Navara is een snelgroeiend bedrijf waar resultaat wordt beloond. Regelmatig vieren wij onze successen. Ook organiseren wij kennissessies voor medewerkers en klanten om constante innovatie en groei te waarborgen. Navara biedt de ruimte voor ontwikkeling; op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak.

Onze klanten
Met trots presenteren wij een selectie van klanten waar wij succesvol mee samenwerken. Het totale portfolio beslaat honderden bedrijven. Duizenden medewerkers maken dagelijks gebruik van Navara Applicaties om efficiënter en klantgerichter te kunnen werken. Dit met maximale beveiliging, controle en uitgebreide rapportages.

Onze oplossingen
Onze ervaren consultants en architecten helpen klanten met alle vraagstukken omtrent mobiel werken, denk bijvoorbeeld aan:

– Het opzetten van een mobiele strategie, aansluitend op uw wensen en processen
– Volledige controle op alle informatiestromen; beheersbaarheid voor de ICT afdeling
– Het koppelen van Applicaties met uw back-office systemen
– Zakelijke en privé apps gescheiden houden op elk device, op elk platform, op elk moment
– Mobile Consultancy
– Het (op maat) ontwikkelen van Enterprise Apps voor hogere efficiëntie op uw afdeling

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag langs voor een kennismaking en passend advies.