Microsoft

Microsoft

Branche
ICT
KvK nummer
34061536
Opgericht
1975
Adres

Bezoekadres
Microsoft B.V.
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Klantenservice 020-5001500

Website
Social media

Over Microsoft

Onze missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen we door onze technologie vóór ze te laten werken. Zo leggen we de basis voor hun succes, dat van onze partners, en dat van onszelf.

Meer dan 100.000 collega’s uit ruim 60 landen werken dagelijks aan het inlossen van onze belofte om iedereen – zowel consumenten, MKB, grootzakelijke bedrijven als overheden – te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en ondersteuning van Microsoft-technologie in Nederland. Er werken 500 mensen in vaste dienst. De laatste 3 jaar zijn we uitgeroepen tot Great Place to Work.

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever.

Het Nieuwe Werken is in de praktijk voor elke organisatie anders. Wij als Microsoft Nederland zijn enige jaren geleden begonnen met onze reis naar het Nieuwe Werken om de mogelijkheden van onze technologie zélf optimaal te benutten.

Van die reis naar het Nieuwe Werken leren we nog elke dag. En we delen graag onze ervaringen met u. Bijvoorbeeld met onze website over het Nieuwe Werken, waar we u hopen te inspireren op een andere manier naar werk en werkomgeving te kijken.