Mazars

Mazars

Branche
Accountancy
Aantal medewerkers
800
Website
Overige informatie

Amsterdam

Mazars Tower
Delflandlaan 1
1062 EA Amsterdam
Postbus 7266
1007 JG Amsterdam
Telefoon : 020 20 60 500
E-mail : amsterdam@mazars.nl

Twitter:@MazarsNederland

Mazars accountants, belastingadviseurs en management consultants werken voor uiteenlopende klanten: ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties en vermogende particulieren.

Wij zijn een internationale organisatie van accountants, belastingadviseurs en management consultants en behoort in Nederland tot de top 10 in de branche. Verspreid over het land werken ruim 800 mensen vanuit 12 kantoren. Wij zijn voortgekomen uit de samenwerking van het Nederlandse Paardekooper & Hoffman met de Franse Mazars-groep. Die behoort tot de Europese marktleiders op het gebied van accountancy.

Mazars Nederland komt voort uit Paardekooper & Hoffman, een oer-Hollandse onderneming. De basis voor het bedrijf werd in 1927 gelegd door Jan Paardekooper, in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Gedurende de eerste decennia bedient het accountantskantoor vele grote, voorname cliënten in de directe omgeving van de haven: rederijen, scheepsbevrachters, expediteurs, scheepsbouwers, banken en verzekeringsmaatschappijen. Door fusies en samenwerkingen in latere jaren gaan vele grote cliënten op in multinationale ondernemingen en internationale kantoren.