Magneds

Magneds

Branche
Software ontwikkeling
KvK nummer
17142773
Aantal medewerkers
35
Adres

Magneds.com B.V.   Google maps
Fraterstraat 22
5041 DL Tilburg
Telefoon: (013) 523 00 00
E-mail: 
info@magneds.com

Website
Social media

Magneds

Online oplossingen ontwikkelen, met loyaliteit als specialisme. Dat is wat we doen. Van A tot Z, voor B to C. Onze sites en apps houden merken en consumenten met elkaar in contact. Contacten die pas waardevol zijn als je als merk de juiste snaar bij je klanten raakt. En daarin schuilt precies onze kracht. Meer loyaliteit als specialisme

De kracht van Magneds

Door alle aderen van ons bureau stroomt één opdracht: de hoofden en harten van uw klanten veroveren.  Wij geloven dat een goede relatie daarmee begint. Daarna leren u en wij uw klanten kennen en bouwen we aan een bloeiende relatie. Waar starten we mee? In een creatief concept bepalen we het DNA van uw loyaliteitsprogramma en nemen het op in al onze genen: van de teksten en het design tot en met de ontwikkeling en activatie. En verder. Dat doen we allemaal in eigen huis. Daarom werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers. Voor het beste resultaat: online oplossingen met aantrekkingskracht. Magnetize your brand!

Loyale klanten via de Magneds Methode

Een online loyaliteitsprogramma zorgt niet alleen voor trouwe klanten. Met een loyaliteitsprogramma volgens de Magneds Methode haal je meer uit je klanten: meer omzet en waardevolle data, voor een duurzame klantrelatie.