Lindorff

Lindorff

Branche
Finance - Creditmanagement
Website
Overige informatie

Bezoekadres:
Punterweg 12
8042 PB ??Zwolle
Postadres:
Postbus 100
8000 AC?? Zwolle
Telefoon: 038-4973939
E-mail: info@lindorff.nl

Lindorff is een van de toonaangevende Europese aanbieders van schuldgerelateerde administratieve diensten met meer dan 100 jaar historie. De diensten gaan van klantselecties tot credit checks, facturen, herinneringen, incasso, portefeuille management, klantenservices en boekhouding. Slimme (betaal)oplossingen met oog voor reputatiemanagement.

Belangrijke sectoren zijn Financiële Instellingen, Verzekeringsmaatschappijen, Telecom en Utility, Retail en MKB. Lindorff heeft ongeveer 2600 medewerkers in 11 landen – Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Rusland, Nederland, Duitsland en Spanje. Het netto resultaat in 2009 was € 374 miljoen. De eigenaren van Lindorff zijn Altor Equity Fund (50%) en Investor AB (50%). Het hoofdkantoor staat in Oslo, Noorwegen.

Credit management & Klantbehoud
Dankzij onze expertise zorgen wij ervoor dat uw facturen worden betaald. En dat doen we op een prettige wijze. Uw debiteur is uw klant. En dat moet zo blijven. Of ze nu goed betalen of tijdelijk wat minder. Lindorff is zuinig op uw klanten. We staan voor duurzame betalingsrelaties. En willen dat uw investering in het werven van klanten rendeert.

 

Betaalgemak & Betaaloplossingen
Lindorff wil eerst en vooral uw sparringpartner zijn. We luisteren naar uw wensen. En ontwikkelen slimme betaaloplossingen of nieuw betaalgemak. We voegen intelligentie toe aan processen. En helpen uw business te laten groeien. Voor juridische vraagstukken staat onze eigen, uitgebreide juridische afdeling voor u klaar.

 

Lindorff & U
Dankzij ons brede dienstenpakket dat varieert van credit checks tot gerechtelijke incasso en van het kopen van vorderingen tot het herfinancieren ervan kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. Met ons kunt u alles op één plek samenbrengen, met als resultaat meer synergie en samenhang tussen de delen. Uw bedrijf wint aan toegevoegde waarde en u krijgt een partner die de externe voorschriften naleeft, zowel wat betreft de wet- en regelgeving van de overheid als het bedrijfsleven.