Legadex BV

Legadex BV

Branche
Bedrijfsjuridische dienstverlening
Website
Overige informatie

legadex b.v.

Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam

Telefoon +31 (0)20 ??? 820 839

E-mail: info@legadex.com

   

De juridische markt verandert
Juridische dienstverlening is volop in ontwikkeling. Mensen vormen de kern, maar doordachte werkprocessen en juridische software maken het mogelijk om steeds gemakkelijker, beter en voordeliger te werken. Dat is de gedachte achter de diensten van Legadex.

Onze dienstverlening
Legadex biedt drie vormen van juridische dienstverlening:

  • Flexibele inzet van paralegals en bedrijfsjuristen,
  • Inrichting van juridische software
  • Virtual Datarooms

Ten behoeve van de kwaliteit en consistentie van dienstverlening werkt Legadex met een eigen team van ervaren bedrijfsjuristen en paralegals.

Platform van kennis en ideeën
Onze kennis en ideeën delen wij regelmatig met de markt in de vorm van seminars en ronde tafel meetings. Daarnaast publiceren wij periodiek het Legadex magazine waarin aandacht wordt besteed aan innovatiethema’s op het gebied van juridische dienstverlening en M&A. Ook verzorgt Legadex in samenwerking met de stichting beroepsopleiding paralegals praktijkgericht onderwijs.

Inmiddels maken meer dan 130 beursfondsen, private equity participaties en familiebedrijven regelmatig gebruik van onze diensten. Neem ook de proef op de som en bel Hans-Martijn Roos of Luc van Daele op 020-8208396 of mail via info@legadex.com voor inlichtingen, een uitnodiging voor onze bijeenkomsten of een kennismaking.