K+V Interim management

K+V Interim management

Branche
HRM - Detachering - Interim Management - Search
Adres

Bezoekadres
Vendelier 61
3905 PD Veenendaal

Postadres
Postbus 655
3900 AR Veenendaal
Telefoon: (0318) 55 53 88
E-mail: kv@kv.nl

 

 

Website
Social media

K+V is al jarenlang één van de bekende spelers in het veld van interim management, werving en selectie en (executive) search. Wij werken graag in en voor organisaties met een sterke betrokkenheid bij de mens. De mens als klant, cliënt of burger en de mens als medewerker in de organisatie. Bedrijfsleven, overheid, zorg, onderwijs, verenigingen, zij vinden ons en wij vinden hen. ‘Vooral gewoon doen’ is onze huisregel.

K+V heeft sterke, onafhankelijke professionals in haar organisatie. Ondernemende partners, die de regisseursrol van nature invullen. Met gevoel en passie voor de mens en manager in organisaties. Zij zijn vaak zelf opgeleid in de top van organisaties en zijn gewend aan de bestuurlijke en/of politieke druk. Mede door deze ervaring zijn zij zich bewust van de druk en de verantwoordelijkheid die spelen bij onze relaties. Zij kennen als geen ander het werkveld van de ‘meervoudige partijdigheid’.

 

In deze context realiseren onze professionals de best mogelijke resultaten met scherpe realiteitszin op een professionele en betrokken wijze; de optimale match tussen kandidaat en organisatie. Vooral door gewoon te dóén!