KPMG

KPMG

Branche
Finance - Accountancy - Advies
Aantal medewerkers
> 137.000
Website
Overige informatie

Bezoekadres:
KPMG Gebouw
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
Postadres:
Postbus 74500
1070 DB Amsterdam
Telefoon: 020-6567890

KPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie. Het hoofdkantoor van de overkoepelende organisatie, KPMG International, is gevestigd te Amstelveen.

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen.

Ambitieus, deskundig en internationaal georiƫnteerd

Organisatie

KPMG Nederland en KPMG Meijburg & Co maken deel uit van een groot internationaal netwerk. Door de jaren heen hebben we kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende organisaties en sectoren. Onze professionals zijn daardoor breed inzetbaar op het gebied van audit, tax en advisory.

Ambities

KPMG Nederland wil de community of choice zijn. Deze ambitie zit diep verankerd in onze genen. Een heldere visie en doordachte strategie helpen ons om deze voorkeurspositie te veroveren.

Prestaties

Onze kerncijfers en onderscheidingen op een rij. Lees of download ons jaarbericht en transparantieverslag.

Verantwoord ondernemen

KPMG Nederland staat middenin de maatschappij. En we voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving. We besteden daarom veel aandacht aan corporate social responsibility, stellen het welzijn van medewerkers centraal en laten onszelf regelmatig zien als sponsor.

 

Kwaliteit

We bewaken onze onafhankelijkheid, integriteit en resultaten voortdurend. Dit borgen we met kwaliteitsmaatregelen- en controles, een klachtenprocedure voor relaties, een klokkenluidersregeling en heldere algemene voorwaarden.