IVENT

IVENT

Branche
ICT
Aantal medewerkers
3.000
Website
Overige informatie

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u, op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur, terecht bij IVENT, afdeling Centrale Coördinatie en Informatie.

Indien u weet wie uw contactpersoon binnen IVENT is, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen.

IVENT, Centrale Coördinatie en Informatie

H??t centrale aanspreekpunt voor klantvragen aan IVENT is de afdeling Centrale Coördinatie en Informatie (CC&I).

Telefoon: 030-218444

IVENT is onderdeel van het Commando DienstenCentra (CDC) het shared service center voor Defensie. Het CDC ondersteunt wereldwijd de krijgsmacht met onder meer huisvesting, catering, gezondheidszorg, transport, ICT en personele en facilitaire diensten.

Het CDC werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar en levert zijn producten en diensten volgens afgesproken kwaliteit, levertijd, hoeveelheid en tegen marktconforme prijzen. Het CDC levert specialistische diensten en producten op kosteneffectieve wijze.

Informatievoorziening en ICT

Informatievoorziening en -technologie (IVENT) verzorgt binnen Defensie de informatievoorziening, ICT en documentaire informatie. Het dienstenportfolio omvat het gehele traject van informatievoorziening en ICT; van het bieden van een werkplek tot de exploitatie van informatiesystemen voor vredesoperaties.

ICT-diensten

IVENT levert ICT-diensten in zowel het statische als het operationele domein. IVENT beheert duizenden werkplekken, de onderliggende ICT-infrastructuur en honderden (Defensie)applicaties. Daarnaast biedt IVENT alle bijkomende diensten: van analyses, advisering en business consultancy tot en met de levering van hard- en software en de ontwikkeling van specifieke applicaties.

Ondersteunen operationele informatievoorziening

IVENT ondersteunt de operationele informatievoorziening tijdens militaire operaties, oefeningen en commandovoering. De Joint CIS Groep is de huisleverancier van de operationele communicatie- en informatiesystemen van de strijdkrachten.

Documentaire informatie

IVENT levert alle diensten op het gebied van documentaire informatie. IVENT registreert en beheert documenten, verstrekt er informatie over en adviseert over de toepassing van relevante wet- en regelgeving.

Informatiesystemen

Zo’n 3000 medewerkers, zowel specialisten als uitvoerenden, zoeken voortdurend naar de beste technologische oplossing voor het verzamelen, bewaren en delen van informatie. IVENT ontwikkelt, onderhoudt en beveiligt informatiesystemen, of dat nu voor de opslag van persoonsgegevens, het voeren van vertrouwelijke telefoongesprekken of voor de uitwisseling van strategische informatie is.