Intrum Justitia

Intrum Justitia

Branche
Finance - Credit Management
Aantal medewerkers
3.400 in EU
Website
Overige informatie

Intrum Justitia
Johan de Wittlaan 3
2517 JR?? Den Haag
Postadres:

Postbus 84096
2508 AB?? Den Haag

Telefoon: 070-4527000

E-mail: infonl@nl.intrum.com

De Intrum Justitia Groep is niet voor niets Europees marktleider op het gebied van Credit Management: zowel klant als debiteur profiteren van onze werkwijze.

Wij verbeteren aantoonbaar de cash-flow en winstgevendheid van onze klanten, met oplossingen op het gebied van acceptatie, facturatie, betalingsverwerking, incasso, schuldbewaking, debt purchase en consultancy & detachering.

De organisatie

Intrum Justitia Nederland B.V. is vanuit haar hoofdkantoor in Den Haag actief en succesvol in heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers zoals verzekeraars, woningstichtingen, vastgoedondernemingen, industriële producenten, uitgeverijen, telecommunicatiebedrijven, Internet Service Providers, postorderbedrijven, webwinkels, energieleveranciers en vele andere bedrijven, verenigingen, overheden en instellingen.

Intrum Justitia werkt in Nederland voor ruim 9.000 opdrachtgevers en heeft 500 medewerkers in dienst.

De Intrum Justitia Groep is actief in 22 Europese landen met in totaal ongeveer 3.400 werknemers. De totale omzet is ongeveer SEK 4.1 miljard (ongeveer 400 miljoen euro). Intrum Justitia is beursgenoteerd in Zweden.