IntoAction BV

IntoAction BV

Website
Overige informatie

Esp 401
5633 AJ Eindhoven

 

(040)- 767 62 00

 

info@intoaction.nl

IntoAction zorgt ervoor dat digital minder kost en meer inzicht en business waarde oplevert. Om dat te bereiken werken met een compact en dedicated team van specialisten.

Zij brengen allemaal jaren ervaring mee, voornamelijk binnen internationale organisaties met complexe datastromen. Daardoor sparren we direct op niveau met ondernemingen als Philips, TOMTOM, AkzoNobel en ASML, kennen we de laatste ontwikkelingen in IT en weten we waar marketeers tegenaan lopen.

We zijn geen IT’ers en geen consultants, maar digitale aanpakkers die kijken naar uw business als geheel, de oplossing die nodig is ontwikkelen en zorgen dat binnen uw organisatie zelf wordt opgepakt. Tot in de haarvaten van internationale ondernemingen, zodat iedereen er lokaal mee kan werken. Zo bouwen we mee aan uw digitale bekwaamheid, Digital Capabiliy Builders.

IntoAction is opgericht in 2009 en bestaat momenteel uit 40 senior business engineers, architects en project managers.

We werken als een team met elkaar, met u en eventuele netwerkpartners om u end-to-end te ontzorgen of snel en heel gericht een urgent vraagstuk op te lossen.

Business engineers gaan de diepte in en concentreren zich op een of meerdere digitale vraagstukken binnen uw onderneming.

Architects brengen alle elementen samen om tot een totaaloplossing te komen die uw data optimaliseert, werkt binnen uw IT-systemen en bedrijfsprocessen en wordt gedragen door uw mensen.

Project managers zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd, inclusief aansturing van uw eigen medewerkers en in co-creatie met eventuele overige partners waarmee u samenwerkt.